help a brother

Bai, am o problema, de ceva timp incerc sa scap de niste friends din fb. Pe unii i-am blocat dar de altii as vrea sa scap definitiv. Faza e ca sunt si niste pizde cu care suntem vecini, copiii se stiu si se mai joaca ocazional intre ei, nevasta-mea vorbeste cu ele, plm. Un simplu unfriend fara motiv nu prea merge, daca ne vedem la coltul blocului ce le zic ? Asa ca m-am gandit eu sa fac misto de ele in speranta ca se oftica si imi vor da ele unfriend. Am facut odata, am facut de 2 ori – initial nu s-au prins apoi au inceput si ele sa faca misto de mine. Nu vreau sa continui un spectacol grotesc asa ca incerc sa gasesc alta metoda.

Am zis sa apelez si la fratii si surioarili mele, dati-mi o idee. Daca le dau block tot ramanem friends iar eu nu vreau sa-i mai am in lista sub nicio forma. N-am nimic personal cu nimeni dar m-am saturat de request-uri de joculete, checkin-uri de cacat, share-uri ridicole, analfabetism cronic si poze cu copii, catei si pisici, nu ma simt confortabil deloc sa-i numesc prieteni. Prefer sa am 10 friends de la care sa vad ceva funny sau sa citesc ceva inteligent sau interesant.

Eu tin fb-ul mai mult pt niste feed-uri: o trupa rock, un actor, o emisiune tv, nu-l tin sa ma dau mare ca mi-am permis sa merg la pizza. Romanii in schimb au inteles gresit care e scopul si l-au stricat, asa cum stiu ei sa faca cu tot ce le pica in mana. Da-i romanului o padure pe mana – o s-o taie si o s-o exporte. Da-i romanului o functie – o sa se pise pe tine. Da-i romanului fibra optica – o s-o indoaie pina o rupe. Da-i romanului ocazia sa se laude – nu se va mai opri niciodata..

Comentarii ( 2 )

  1. Bai Uska, io le-as da unfriend direct. Fi scurt, la obiect, drept și arogant: zi-le adevărul…Cu cit cauți motive aiurea cu atît pari mai dubios.
    NICIODATĂ, dar NICIODATĂ nu o sa-mi fac cont de FB!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top