Nelipsitul articol de dupa sarbatori

Va spun din start ca am avut unul dintre cele mai marfa revelioane din ultimii ani: am stat acasa la caldurica si m-am jucat la playstation, scarpinandu-ma din cand in cand la oute. Nu va speriati, eram proaspat dusuit, barbierit si parfumat, nu e nevoie de spirt pe controlere. Nici craciunul n-a fost rau, o singura vizita in deplasare la un var nebun dar de caterinca. Pe scurt, n-a fost deloc obositor ca in alti ani, cu multe vizite, obligatii, oboseala, socializare de ochii lumii, galagie, nervi sau cheltuieli aiurea.

Bine, anul asta fac si 40, in pula mea. Probabil e si haladeala specifica varstei dar ideea de a sta in frig sau a ma da in stamba doar pentru niste like-uri pe facebook mi se pare ridicola. Pentru ca, in cazul in care nu v-ati prins, totul e pe baza de like-uri. Vi se pare voua ca cei care pleaca in gasca la munte sau la paranghelii, se duc sa se distreze ? Pai poti sa te duci la munte si sa nu dai checkin ? Nu! N-ai cum, este imposibil. Pentru asta te duci la urma urmei. Si pentru ca se daca nu dai checkin se poate intelege ca ai stat acasa, ca fraierii si toti amaratii. Esti nebun ?

Ma bucur ca s-a terminat 2015. A fost un an tare aiurea, am avut pietre la rinichi, am cazut in baie de la o enterocolita de era sa mor si in general parca prea multe nenorociri intr-un timp atat de scurt: teroristi, incendii, colectiv, temperaturi record, seceta, poluare, meteoriti, amenintari de razboi, totul in doar 300 de zile. Nu mai zic de algoritmii google care dau rateuri ingrozitoare. Raportat la scara timpului, ce s-a intamplat anul trecut nu s-a intamplat intr-un milion de ani. Oare ce ne asteapta in 2016..

In fine, a trecut, da-l in ma-sa. Voi, ce ati facut ? V-ati pus dorinte, chiloti rosii si euro in buzunare ? Eu de cativa ani sunt de parere ca „Dzeu rade cand iti faci planuri” deci nu, nici anul asta nu m-am gandit la nimic, sincer sa fiu eram foarte mandru de mine ca l-am caftit pe Cronos din god of war. Singura dorinta era sa intru in 2016 cu mai putin de 80 kile si am reusit, am 78. Nu (mai) sunt superstitios, imi dau seama ca singul lucru care conteaza cu adevarat e sa fii sanatos. Imi aduc aminte, in urma cu multi ani am facut un revelion cu una si la 12 noaptea am aruncat paharele de sampanie de la etaj ca cica doar asa vom trai fericiti. A 2-a zi ne-am spus la revedere pentru totdeauna. In alti ani imi puneam in buzunare dolari si euro – eram tot anul la fel de sarac. Pur si simplu nu merge asa, n-are cum. Daca ar fi pe bune, ar trebui sa fim toti fericiti, plini de bani si sa pocnim de sanatate. vezi sa nu..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top