meanwhile

Ba.. nu prea mai am ce sa scriu. Ma uit la tastatura ca broasca la bariera si incerc sa gasesc ceva interesant de scris dar imi dau seama ca am epuizat toate subiectele posibile. Am scris despre orice: metafizica, iubire, copii, am facut misto-uri si am creat scandaluri, m-am balacarit cu dive, am injurat, mi-am bagat paula, am facut pe spiritualul, pe sexologul de servici, am dat sfaturi in dragoste si m-am laudat ca fut mai bine ca 99% dintre barbati. Asta n-ar fi trebuit s-o spun totusi, sunt hartuit de femei pe strada si am ajuns sa merg undercover, cu ochelari si mustata. Ma rog, doar ochelari. Da fapt nu ma hartuieste nimeni, e nevasta-mea geana pe mine. whatever 🙂

Eu ca eu, am doar un blog cu 3 vizitatori. Dar prin ce chinuri or trece astia care si-au monetizat blogurili ? vai de plm! E cam aceiasi chestie ca si cum ai avea de terminat un proiect la job si esti praf, nu poti sa-l termini. Nu dormi noaptea, ajungi sa vorbesti singur. E normal, de acolo iti vin niste banuti. Nu conteaza ca poate ai o zi de cacao, tu trebuie sa fii pe felie, cu texte interesante care sa-ti aduca trafic. Sa va dau un exemplu: cand a aparut Therme – cacatul ala de piscina, absolut toti bloggerii au scris macar un articol. Ce pula mea e atat de interesant de scris despre acel loc ? Sunt mii de articole depsre Therme! despre asta e vorba coaie, toti trec prin aceleasi stari ca mine. Nu mai au ce scrie si se leaga de orice pare ca prezinta interes general. Vazusem nu demult pe facebook articol sponsorizat la o postare a lu’ saracu ala de chermeleu – bloggerul pizdii anului. Deci boss, ai ajuns sa dai bani doar ca sa citeasca lumea ineptiile tale ? Atat de disperat esti ? Fiti atenti ce scrie omu:

Bărbații care afirmă ca nu au greșit niciodată sunt niște Mincinoși. Cu M mare! Acesta e și motivul pentru care nu vor recunoaște vreodată, vina, in fața celorlalți. Sunt cei care au „biruit” deja viața si tot ce inseamna ea. Pentru ei nu exista semne de întrebare. Există numai semnul exclamării, atunci când tot ceea ce experimentează, trăiesc și poftesc nu reprezintă lectii de viața, ci doar întâmplări ce li se cuvin.

Sunt bărbații ce așteapta mereu cadouri si laude din partea celorlalți, uitând sa fie ei un cadou si o laudă, in primul rând pentru ei.

Boss, esti prost. Cu P mare. Eu nu am gresit niciodata si ca mine sunt multi. Daca tu ai gresit – inseamna ca o ai mica si cauti disperat a-ti infirma cumva frustrarea. Doar ca nu prea e rezolvare. Singura mea greseala, asa cum am mai spus, e ca acum stie toata tara ca fut mai bine ca tine. Dar stai linistit, secretul tau e in siguranta pe acest blog. Nu o lua personal, nu rad de tine, sunt multi oameni cu puta mica. Dar tu.. tu cu ce drept ma faci mincinos ?

Da manca-v-as, cam asta e blogosfera. Mizerii, basini, harfe, articole nesfarsite pe acelasi subiect, experti in orice, parerologi, dive, zeite si bineinteles nelipsitele mamici nefutute perfecte cu copii si mai perfecti. Mi-e scarba, sa-mi bag pl..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top