ascultati-va instinctul!

Manca-v-as, voi stiti care sunt cei mai periculosi oameni ? Or fi extremistii maghiari care ard papusi ? cocalarii care iti fura lantisorul de la gat ? drogatii care iti fura telefonul mobil ? sau poate rusii care ne tot ameninta cu razboiul ?

Ei bine, niciun raspuns nu este corect. Raspunsul corect este: cei mai periculosi oameni sunt..femeile nefutute. Eram sigur ca nu va vine sa credeti, erati gata sa jurati ca rusii. Nu coaie, rusii n-au nimic cu tine, au cu idiotii care ne conduc. Nici ungurii n-au nimic cu tine, vor doar ca fratii lor, maghiarii din transilvania sa traiasca mai bine. Nici cocalarii nu sunt periculosi, iti fura lantisorul dar te lasa in pace, nu te omoara, da-l dracu de lantisor sau de telefon, iti cumperi altul. Cu femeia nefututa ai pus-o!

Am cunoscut si eu una, m-a rugat sa-i fac un serviciu. Initial n-am vrut pt ca instinctul imi spunea ca ceva n-o sa mearga bine. Si totusi am zis da, te pot ajuta. Asta a fost marea greseala, nu mi-am ascultat instinctul. Daca il ascultam, n-as mai fi avut o saptamana de cacat. M-as fi jucat la playstation, as fi baut bere si m-as fi scarpinat la oo. Si nu s-a terminat, ma astept la ce e mai rau de maine incolo.

Femeia nefututa e greu de identificat din simplul motiv ca stie foarte bine s-o ascunda. Trebuie sa petreci mai mult timp cu ea, sa-i observi miscarile, gesturile, tonul vocii si cat de repede se enerveaza. N-ai cum sa-ti dai seama ca o femeie e nefututa in doar cateva minute, eu atat am avut la dispozitie, insuficient s-o citesc. Ok ok,  care e faza anyway, nu puteai s-o futi tu ? Raspuns: nu fratele meu, pe femeia nefututa nu vrei s-o futi pentru ca atunci chiar nu mai ai nicio sansa sa scapi cu viata. Acum inteleg de ce unii aleg sa se spanzure, sa fuga in munti sau sa se faca muci in fiecare zi.

Poate va intrebati de unde stiu ca era nf. Pai nu exista alta explicatie! Cu o femeie fututa te poti intelege omeneste, te asculta, e relaxata, zambeste, nu ridica vocea, plm tocmai a avut orgasm, e normal sa fie asa. Nefututa urla, zbiara, ameninta si e imposibil s-o faci sa te asculte. Iar daca te pui la mintea ei se transforma in ceva ce nu credeai ca exista. Iar daca esti casatorit cu o nefututa si daca ea isi pune ambitia, in maxim 2 ani te baga in pamant.

Pe femeia nefututa n-ai cum s-o multumesti. Ultima saptamana mi-a confirmat ca orice ai face, oricat te-ai stradui, ea nu va fi niciodata multumita. Ganditi-va ca am ajuns in situatia in care i-am facut serviciul gratis si vreau sa-i ofer si bani doar sa scap de ea. Dar nu vrea ea sa ma lase in pace, s-a agatat de mine exact ca boala de om sanatos si acum uite-ma in situatia in care imi este frica de cate ori suna telefonul, de cate ori primesc mesaj sau mail. De ce am ajuns aici ? pentru ca nu mi-am ascultat instinctul, d’aia. Si pentru ca sunt un idiot, ajut pe toata lumea.

Sa zicem ca am dreptate. Exista rezolvare ? Ca la dracu, sunt milioane de masculi disponibili! Nu, nu exista rezolvare din simplul motiv ca ele, nefututele se considera prea bune, prea evoluate, prea valoroase sa se lase futute de Vasile, Ion sau Fane. Ele au perspective, ele merita ceva mai bun, nu poti sa ti-o tragi cu saracu ala. Pai fa, saracu ala te ajuta pe tine sa ramai normala, sa nu fii isterica. Nu trebuie sa-l iei de barbat, trebuie doar sa ti-o tragi cu el. Sa putem vorbi si noi ca oamenii civilizati..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top