daca-mi permiteti..

Sunt fie prea prost, fie prea miserupist pt ca nu inteleg absolut deloc care e faza cu comunistii, psd-ul, pnl-ul, usb-ul. Da-i in pu*a mea pe toti coaie, pe toti, pina la ultimul.

La fel ca si la prezidentiale cand toata lumea il ura pe Ponta – nici atunci n-am inteles care era motivul psihozei. Dar toti erau foarte activi, era foarte important sa se voteze cu Ioha. Poate imi explica totusi cineva care era faza pt ca repet, ori sunt prost, ori sunt miserupist.

Eu m-am jurat ca atat cat mai traiesc, eu nu mai votez cu nimeni. Mi-am dat seama ca votul meu nu inseamna absolut nimic, doar da impresia ca inseamna ceva. Daca votul chiar insemna ceva – nu ti-l dadea nimeni degeaba.

60% dintre români sunt semianalfabeți care nu au înțeles nimic de la viață, darmite de la politică. O mare parte din țară trăiește la nivelul sărăciei. Oameni care subzistă sau abia le ajung banii de necesitățile de bază. Bugetari, pensionari, asistați social, agricultori. Pe oamenii ăștia îi doare complet la bască cine fură, cine plagiază, cine minte. De autostrăzi, învățământ, și dezinfectanții din spitale. Ei depind de niște bani clari și vor vota fix omul care le garantează că nu le va tăia, sau le va mări, salariul, subventia, ajutorul. Pe ăla care le va garanta locul de muncă și pâinea de la gură. Atât. Îl doare la bască pe pensionar de doctoratele lui Neogiță. Omul a zis că plătește gunoiul de la bugetul local, a făcut-o. Sunt 20 de lei pe lună în buzunar. Clar, concret. Când faci foamea te doare la bască de idealuri, corupție și alte chestii.

Textul de mai sus nu-mi apartine dar este atat de bine scris incat exprima perfect realitatea. Trebuie sa recunoastem ca asa e, ca toti pensionarii si parintii nostri voteaza fix in functie de acel mic detaliu.

Hai sa ne imaginam ca ar fi iesit primar general un independent sau oricine vreti voi. In afara de satisfactia ca nu a iesit psd-ul, ar mai fi existat vreun motiv de bucurie ? Credeti ca acel om se va gandi la fiecare dintre noi sa-i fie mai bine ? Pai mie nici maica-mea nu-mi vrea binele, toata viata mi-a spus sa ma descurc singur. Cum sa-mi treaca prin cap ca unui om chiar ii pasa de 4 milioane de straini ? Nu-mi ajung 26 de ani de dezamagiri ? Sunt atat de retard sa cred ca inca exista speranta ?

Politica este doar un vesnic conflict de interese intre cine o să toace banii statului și prin ce firme de curte și măfiuțe locale. Atat. Nu le pasa de noi ci ne tolereaza pentru ca o mare parte din banii munciti de noi ajung la ei. Aseara am vazut sticle cu sampanie si fericire ca si cum ar fi castigat Romania la fotbal. Care e motivul bai nenorocilor de sariti in sus ?

De fapt stiu. Si eu daca as fi fost ales sau eram intr-o gasca de oportunisti, saream si eu in sus, pe sistem „nevasta, de maine ne permitem vacante de lux si vedem si noi toata lumea”. La care nevasta-mea: aoleo barbate, dar nu ti-e frica de puscarie ? La care eu: pentru 3, 4 luni de arest la domiciliu – ma doare’n pu*a!

Comentarii ( 2 )

  1. Corect!
    Ești miserupist 100% dpdv politic! Asa ar trebuii sa fie peste tot în lume, dar sîntem amăgiți aiurea-n tramvai…

  2. In cazul in care nu v-ati dat seama: tot tineretul se pricepe la politica, toti stiu ca X e mai bun ca Y. Dar ce sa vezi! Toti se pricep si la femei! Toti se pricep si la fotbal! D’aia suntem o tara corupta, d’aia se destrama familiile, d’aia am ajuns de rasu’ lumii pina si la fotbal unde eram cat de cat ok. Pentru ca avem impresia ca ne pricepem la toate!

    P.S. inca astept sa-mi explice cineva de ce Iohanis e mai bun ca Ponta, de ce Nicusor e mai bun ca Firea. Macar sa nu mor prost in plm..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top