N-o sa va vina sa credeti..

De 4 zile stau la pat, criza de sciatica. Oare Dzeu imi citeste blog-ul? Ca parca prea s-a nimenit fix dupa ce mi-am permis aroganta de a-i cere socoteala. In fine, ideea din articolul trecut era ca una din cele 10 porunci e sa nu furi. Iar baetii aia furau, nu sa traiasca ci sa-si faca vile si sa-si cumpere mercedesuri. Poate n-am stiut eu sa ma exprim. Whatever 🙂

Asa, sciatica. Sa moara ma-sa, doare ca dracu, zici ca tocmai am fost impuscat si am gloante in buca si pulpa. Ba, da futu-i mortii ei de viata, in pula mea, fix acum 1 an aveam pietre la rinichi si zaceam mai mult mort decat viu. Daca trec cu bine de sciatica si probabil operatie, oare ce ma asteapta vara viitoare? Ce misto au fost primii 39 de ani de viata! n-am avut nici pe dracu, cand o mai auzeam pe nevasta-mea ca e curent si o doare mijlocul radeam de ea ca e sensibila. Na ca s-a intors impotriva mea.

Stiti vorba aia ca „atunci cand iti faci planuri – Dzeu rade”. E evident ca avem o relatie speciala pentru ca saptamana asta trebuia sa plecam in concediu, am stat 3 zile sa stabilim unde mergem, ce vizitam etc. Ia d’acia fraiere! Citeam pe net, cica criza asta poate tine intre 2 saptamani si 2 luni. Adica ma fac bine cand incepe fi-mea scoala. Minunat!

Poate o fi un semn, poate ca ar trebui sa incep sa ma rog, sa merg la biserica, sa fac lucruri pe care nu le-am facut niciodata. Sau poate ca asa e viata, fiecare trece prin momente grele, indiferent daca se roaga sau la cine se roaga. Eu cred in a 2-a varianta, asa e viata. Dupa o varsta incep problemele, poate ca le poti amana daca mananci sanatos, poate le poti fenta daca faci sport dar nu cred ca poti scapa, la un moment dat tot te lovesti de ele. fmm viata..

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top