Nu mai suport coca cola

Stiti de cand n-am mai baut o cola? De cand a inceput vara. Nu pot, m-am intoxicat de cola doar din reclame, se difuzeaza din 5 in 5 minute: bea cola! bea cola! bea cola! mai du-te-n gatu’ ma-tii cu mizeria ta ca daca vreau sa beau imi cumpar singur si fara sa ma terorizezi. Ma duc la magazin – primul lucru care imi sare in ochi e ditai frigiderul plin de cola. Ma duc la supermarchet – vad un palet de cola fix in fata mea. Oriunde merg, la orice program tv ma uit, orice post de radio ascult, trec maxim 5 minute pina vad/aud iar reclame la cola. Am ajuns sa ma satur fara sa beau! Totusi, ceea ce se intampla nu e normal coaie, este mai degraba terorism. In curand, din lipsa de imaginatie, ne vor spune ca dupa ce bei o cola, poti folosi linistit sticla pe post de dildo anal, ca nu se sparge. Ba chiar vor modela usor design-ul sa intre mai bine.

Daca nu se mai vinde asa cum vreti voi este din cauza ca poate unii dintre noi ne-am dat seama ca bautura voastra e naspa si ne face rau la ficat si la rinichi. De asemenea, observ ca angajatii vostri au masini si motorina la discretie, salarii de barosani si basini in cap, ceea ce, pe mine, consumatorul de cola a inceput sa ma deranjeze maxim. Iti dau 5 lei pe o sticla de zahar aromat care ajung in buzunarul unui basinos care plimba pizdele cu rangerover iar eu in cativa ani, ma voi plimba prin sectia de oncologie.

muriti..

Comentarii ( 1 )

  1. Foarte tare asta, bravo!!!

    Io de prin Ianuarie am încetat sa mai beau băuturi carbogazoase, inclusiv bere! Si știi ca io eram fan bere…
    Dar nu din cauza reclamelor, nop. Din cauza problemelor pe care le cauzează băuturile carbogazoase dulci…extra dulci. Si uite asa, continuînd sa mănînc ce am chef, dar renuntind la astea am dat jos fo 3-4 kile…în 7-8 luni. Zic ca nu e rău…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top