daca-mi permiteti..

Fratele meu, pai se putea sa nu-mi spun si eu parerea despre alegerili din sua? plm..

Oricum stiu ca erati nerabdatori, simt asta. Da-i dracu pe aia de la tv, oricum sunt manipulati sa spuna ce trebuie sa auzim, nu ceea ce trebuie sa stim. So, twigg save the day, again.

Mie-mi place Trump de cand ma uitam la ucenicul iar de Hillary nu stiu absolut nimic. Ma bucur ca a iesit el, ma bucur ca nu sunt ca ceilalti care asteapta parerea formatorului de opinie care decide daca sa ma bucur sau sa fiu trist. Bag pula’n media lor, ca e toata controlata de evrei. Adica de Soros (n-am idee cine e individul dar stiu ca pacilea prin Romanica e peste Iohannis).

So, de ce ma bucur ca a iesit el? Pai pare ca promoveaza valorile morale, familia, pare ca-i pasa de cetateni si il cam doare in cur de imigranti. Asa si trebuie, asa e normal, sa-ti pese in primul rand de cetatenii tai. Pare ca nu-l intereseaza razboaiele in numele democratiei, ceea ce e absolut firesc. Ne-am saturat de situatii tensionate cu rusii ca asa a decis americanul, sa-si aduca tancuri la noi. Luati-va tancurile, luati-va scuturile si fie ca pacea cu rusii sa ne aduca multe satisfactii. Pentru ca ei, americanii au creat situatia tensionata. Eram azi cu un amic in masina, era omul terminat, cica: sa-mi bag pl, ne baga asta (Trump) in razboi. Cu cine coaie? De ce dracu li se pare unora ca Romanica e El Dorado?

Pe facebook e jale mare. Oare de ce? De unde stiu romanii, o tara bananiera care in ultimii 26 de ani a ales doar cei mai prosti si corupti politicieni sa ne conduca, de unde stiu ei ca Trump e naspa? Ca daca ne-am pricepe la politica interna asa cum se pare ca ne pricepem la politica externa – poate eram si noi o mica Austrie. Dar suntem ultimii coaie! ultimii! Avem cea mai de cacat economie, cele mai proaste drumuri, cei mai corupti politicieni si noi radem de americani ca’s prosti? Jur ca nu inteleg..

Comentarii ( 4 )

  1. Si io m-am bucurat ca a ieșit Trump. Chiar ii ziceam aseară lu’ nevasta-mea ca el o sa iasă!
    Oricum muieprotv! mari jeguri, aseară la știri au zis numai de săraca aia numai de bine, iar de Trump numai mizerii!
    muieprotv!

  2. Uska, protv e al evreilor. La fel ca si antenele, romania tv, realitatea tv, 99% dintre ziare. Si chiar daca e unul independent care are trafic, fac ei cumva si-l cumpara pina la urma, e imposibil sa rezisti banilor.

    Arata-mi un singur post tv / ziar online care e pro Trump la noi in Romanica si eu imi tai coili..

  3. Nu numai asta, dar pe nicăieri în lume nu a fost f-un ziar pro Trump. Ce sa mai zici de ai noștri…morți mă-sii!

  4. Uska, in state sunt oficial 11 milioane de imigranti ilegal care freaca menta, fac trafic si probleme si traiesc pe ajutoare platite de muncitorul american de rand. Aia l-au votat pe Trump si foarte bine au facut, nici mie nu-mi convine sa iau de la gura lui fi-mea sa-i dau imigrantului care oricum se pisa pe natia noastra si cu prima ocazie imi trage un glont intre buci. Sa fim realisti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top