popcorn time!

Am vazut niste filme in ultima vreme, vreti sa va fac un scurt rezumat? ok!

Dr. Strange 3D: doamne, ce mizerie de film! l-am vazut 3D dar e atat de prost facut incat am avut dureri de cap si mancarimi de ochi vreo 2 zile. Ah, ce am inteles eu din film: in lupta dintre bine si rau, Dzeu nu exista! exista doar diavolul vs stiinta. Mai bine o laba trista decat asa ceva

Nocturnal Animals: un film la limita, adica fix cand sa iti bagi pula – apare ceva nou si te mai tine treaz inca 10 minute. Si tot asa pina la sfarsit cand iti dai seamna ca desi credeai ca l-ai inteles, constati ca nu l-ai inteles.

Jason Bourne: si eu ma mir ca am rezistat pina la sfarsit. Apropo, in reolul secundar e o gagica atat de tare in computere incat in maxim 10 secunde, intra in orice PC din lume si iti sterge datele fara sa-ti dai seama. Mi se pare amuzant, avand in vedere ca uneori dureaza 10 secunde sa se deschida un browser dar na, csf..

Suicide Squad: n-am rezistat decat vreo 40 de minute. Va jur ca am incercat, initial am vrut sa-l opresc dupa primele 10 minute dar am tot sperat ca isi revine. Este imposibil sa-l vezi pina la final.

HandMaiden: cel mai bun film al anului. Nu spun nimic, daca nu l-ati vazut, luati-l cu incredere.

Snowden: Aici o sa insist mai mult. Bai, recunosc, l-am asteptat cu mare interes dar ce sa vezi: mi se pare subtire si boooring. Adica plm, toata lumea stie ca serviciile secrete ne asculta telefoanele, ne citesc mailurile si ne urmaresc paginile de fb. Pina si cacatul asta de blog e urmarit deci ce pula mea era necesar sa ne demonstreze domnul S? ceea ce stie toata lumea? Nici in munti nu te mai poti ascunde, te gasesc imediat baietii prin satelit si drone deci e un subiect fumat asta cu urmaritul. Si da, asa cum au spus-o si ei in film: majoritatea oamenilor prefera sa aiba siguranta in loc de intimitate. Si eu la fel, n-au decat sa-si faca laba cu pozele gasite in PC-ul meu, pentru asta le si am. N-au decat sa vada ca mi-am pus 300 de lei pe card sa-mi platesc facturile online. N-au decat sa rada de ce scriu pe blog, n-au decat sa-si piarda timpul cu postarile mele pe facebook. Daca pentru asta sunt platiti – treaba lor. Dar sa fiu atat de ipocrit incat sa spun „vai, dar e inadmisibil ca cineva sa-mi spioneze mailul”. Coaie, e moca, e si util e si misto si practic, iti simplifica viata si ce mai vrei tu. Si tot tu comentezi? Stiu, nu e corect dar intr-un fel e de inteles. Poti renunta la toate, la telefon, la mail, la facebook, sa vedem daca te tine. plm..

Comentarii ( 3 )

  1. Yeyyy! Ai un hater! Asta inseamna ca ai mai urcat in societatea blogarilor. Eu iti recomand sa il mai enervezi ca revine cu alti 2-3 prieteni hateri si iti creste si mai tare ratingul 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top