Explicatia stiintifica a frigului de afara

Gerul de afara e o consecinta a dezghetarii calotei glaciare. Faptul ca oamenii nu cred in incalzirea globala este de asemenea o consecinta a dezinteresului pentru raspunsuri pertinente. Pe scurt: oamenii de stiinta sunt niste prosti, totul e conspiratie iar Soros ne vrea pamantul. plm

Imi permit sa vin eu cu o explicatie stiintifica, poate unii dintre voi o stiu, altii o banuiesc iar altii nici nu vor s-o auda pentru ca ei stiu mai bine. Pentru voi, cei din urma, continuarea acestui articol nu inseamna decat pierdere de timp, so, gasiti-va altceva mai util de facut decat sa cititi prostiile astea.

Haideti mai intai sa intelegem, pe scurt, cum functioneaza pamantul: se invarte si respira, de 2 ori pe an. De asemenea, isi regleaza temperatura prin curentii de aer si alte chestii. Daca n-ar face asta, in cativa ani s-ar incinge atat de mult incat ar disparea orice forma de viata. Este logic, ganditi-va la lunile de vara cand ziua sunt 40 de grade iar noaptea 20. Daca n-ar exista curentii de aer + alte chestii care sa raceasca aerul fierbinte, temperatura ar creste zi de zi.

Acum, de ce dracu e atat de frig? Pai este din cauza incalzirii globale. Aerul cald topeste ghetarii, aerul rece rezultat intra in curentii de aer si uite asa se explica gerul. Teoretic, in anii ce urmeaza, daca verile sunt si mai calde iar iernile si mai reci, inseamna ca nu se mai poate face nimic, am intrat in linie dreapta. Cu alte cuvinte, clima se dezechilibreaza, apar uragane, tornade, furtuni si seceta. Lumea, asa cum o stim noi se schimba incet dar sigur. Vor fi inundatii apocaliptice intr-o parte si seceta cumplita in alta parte. Deja se intampla dar atata timp cat nu ne afecteaza pe noi, nu ne intereseaza.

Probabil, in cativa zeci de ani, caldura va invinge. Odata cu topirea ghetarilor puteti sta linistiti, veti face iernile in maneca scurta. Pentru ca daca nu mai e gheata – nema curenti de aer rece. Poate doar o usoara briza. Evident ca si atunci tot oamenii lui Soros au facut ei ceva de e atat de cald. Ah, am uitat sa-l bag in ecuatie pe Dzeu! EL are grija de noi oricum, nimic nu ni se va intampla. Poate fi doar selectiv cu homosexualii, ateii, rockerii si alte categorii de cetateni usor diferiti de gloata. Cand un bolnav se face bine dupa o operatie – asa a vrut Dzeu, medicul n-are nicio legatura. Daca mergi in 4 labe in jurul manastirii, Dzeu te apara de rele. Probabil ca si El isi face cruci cand vede cat de primitivi suntem..

Comentarii ( 3 )

  1. Marea problema e ca omenirea abuzează! Asta e fix problema: ABUZUL, de orice fel. Pur și simplu omenirea în prostia și trufia ei nu știe cînd sa se limiteze, astfel abuzînd de orice resursa materiala, mentala sau chiar spirituala, fiecare dintre noi considerîndu-ne niște ființe superioare.
    Asta e, nu cred ca vom realiza vreodată cit de primitivi sîntem…

  2. aaaa, și fix cînd apare unu’ ca S.H. care are o gîndire ieșită din comun, atunci apar toți prostii sa-l blameze. Si uite asa ne ducem pulii_de_suflet! Încălzirea globala sau zgîndărirea fu-unui alien!

  3. In loc de evoluam bai Uska, zici ca ne salbaticim si mai rau; toata lumea crede ca incalzirea globala e doar o conspiratie, ea nu exista. Am pus textul asta si pe fb si deja mi-am facut cativa dusmani, plm..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top