Va distrati? eu da!

De 2 zile ma distrez maxim pe facebook. Bine, nici nu primesc like-uri dar na, in aceste momente grele pentru tara (muhahaha), e de inteles. Apropo, cum verific daca mi-a dat cineva block sau eject? Sa fie sanatosi..

Ba, eu nu rezonez cu manifestatiili, nu ma injurati prea tare dar am cel putin 1001 de lucruri mai interesante de facut decat sa ies in strada. Sa zicem ca am trecut la un alt nivel, vad lucrurile diferit. Nuuuu, nu sunt mai destept ca voi, nu o luati personal. Sa zicem doar ca am inteles cum stau lucrurile pe acest pamant, ce merita si ce nu merita.

Eu cred ca 90% din romani ar emigra maine daca ar putea. Majoritatea n-au cum pentru ca sunt legati aici, cu familii, cu copiii, cu joburile. Nu e usor sa pleci, ma uit la mine si imi dau seama cat imi e de greu sa las confortul actual pentru necunoscut. Ia, de curiozitate, mergeti la orice om pe strada si intrebati-l: coaie, daca ai castiga 1 milion de parai, ce-ai face? Multi vor spune „m-as cara din tara” dar sunt si destui prosti care probabil iti vor da alt raspuns: imi cumpar bmw, vila cu piscina, il chem pe salam sa-mi cante etc. Interesant e ca daca ai avea 1 milion de parai, n-ai mai avea motiv sa te ceri, ai putea trai aici ca un pasa.

Nu m-am prins ce se cere in strada. Ca statistic vorbind, Dragnea are cel putin 1000 de posibili ministri (a se intelege diversi dubisoi cu facultati la ff) pe care sa-i schimbe din 2 in 2 zile. Ce n-au inteles cei din strada este ca de Dragnea nu vom scapa in urmatorii ani. Si fac pariu ca nu renunta la gratieri, ar insemna ca e guster ca Ponta. Sa vedem daca si de data asta am dreptate, pina acum mi-au iesit cam toate 🙂

Comentarii ( 4 )

  1. io cred ca sînt cîțiva din acei multi manifestanți care chiar au ieșit sa protesteze exact pe acele ordonanțe, apoi sînt niște manifestanți care au fost manipulați, neștiind de ce se duc acolo sa strige împotriva acelor legi. Mai sînt multi infiltrați manipulatori, instigatori. Apoi au mai venit unii cu copii, inconștienți zic io, care au crezut ca asta e o plimbare de seara, și nu în ultimul rînd acei manifestanți care au creat haosul…presupun ca acei fanatici din galeriile de fotbal, agitați exact de acei instigatori profesioniști.
    Si uite asa acei părinti inconștienți și-au luat copii și s-au tirat în minutu’ 2, multi din acei manifestanți care habar n-aveau despre ce se cîntă acolo s-au tirat și ei sa nu și-o ia degeaba, și au rămas doar acei adevărați manifestanți care chiar știau despre ce e vorba, cam 10-20% din masa inițială de oameni…
    Daca acele legi date sînt bune sau nu, habar n-am. Dar toată agitația asta creata pentru ca cineva acolo sus e deranjat rău de tot de aceste legi. Toata agitația este creata prin manipularea populației care nu cunosc aspectele juridice din acele legi. Si presupun ca la fel s-ar fi întîmplat indiferent de ce legi ar fi fost date, se cauta un motiv de a scapa de actuala putere creata din alianța PSD-ALDE.

  2. Uska, sincer vorbind, la ce jaf s-a facut in ultimii 28 de ani, ca iese acum x si y din parnaie e egal cu zero. Ce nu inteleg oamenii e ca nu avem nicio sansa sa ne mentinem macar la nivelul actual daca tot iesim in strada sa schimbam guverne. Sa ramana unii, indiferent cine ar fi ei, in pula mea, si sa se tina de promisiuni iar noi sa ne vedem de treaba. Asa cum se intampla in tarile occidentale.

    Nu stiu daca ai observat, multi au iesit „speriati” ca Dragnea o sa inchida firmele unde lucreaza ei, ca asa vrea el. Tu intelegi unde a ajuns manipularea si prostia?

  3. Uite încă o dovada de manipulare și prostie crasa:
    Cind au fost băgate sute de taxe în ultimii 5-10 ani, taxe care au afectat direct buzunaru omului de rînd, n-a ieșit nici dracu în strada. De frica! Acum cînd s-au băgat niște legi care nu-i vizează sau afectează în mod direct, populația iese în strada și se lasă manipulata pentru ca nu le convine unora care controlează un sistem.
    Multe firme se vor închide singure, sînt firme căpușă…cred ca și niște instituții media vor dispărea.

  4. Uska, nimeni nu are nicio problema cu pretul benzinei, cu defrisarile, cu faptul ca apa, gazele, resursele toate au fost vandute si de fapt noi, cand platim pentru ele – platim in Franta, Italia etc; exact ca in vorba aia: tragi apa la Bucuresti si platesti la Paris. Fuckin true!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top