daca-mi permiteti..

Legat de treaba cu avortul: multi, foarte multi urla si zbiara ca solutia nu este avortul – solutia este educatia. Sa-i educam, sa-i invatam, sa le explicam tehnici de contraceptie.

Manca-v-as coitele voastre, ce sa faci ma cu ei, sa-i educi pe romani? Pe cei care sunt a toate stiutori? Pe romanii care si-au taiat toate padurile? Pe romanii care arunca uleiul ars in chiuveta de si-au otravit toate apele? Pe romanii care arunca gunoiul sub fereastra? Pe romanii care in mai putin de 30 de ani s-au distrus definitiv?

Nu fratele meu, pe romani n-ai cum sa-i educi. In primul rand, ei se urasc intre ei: moldovenii cu oltenii, ardelenii cu ungurii, romanii cu tiganii. Romanii nu pot fi educati, daca te duci la cineva si-i spui ca nu e bine ce face – iti ia mortii si-ti da si-un cap in gura. Ganditi-va doar la ultimii 500 – 700 de ani, perioada cu care de mandrim cel mai mult: un Stefan, un Cuza, un Balcescu, un Vlaicu, un Antonescu. Cu mici exceptii, pe oricine ai intreba ce rol au avut in istorie iti va da acelasi raspuns: ma doare’n pula cine au fost, acum eu sunt jmecher. Pai si tu vrei sa le iei astora si cea mai de pret distractie, fututul?

Apropo, de cand merg eu prin magazine, am vazut doar 3 persoane care au cumparat prezervative. Dar stiti cum cumpara? la bax! Fara misto, la lidl era un interlop in fata mea, a pus pe tejghea vreo 5 cutii d’alea mari si pina sa ajunga la casa a mai pus 2, deci 7 cutii. Nu stiu cate prezervative sunt intr-o cutie, sa zicem ca sunt 12*7 cutii = 84 de prezervative! Ok, a fost mega party cu boarfe si multi baeti. Dar daca au adus si ceilalti? Dar cat sa duci maica, te tine sa dai 5 numere? Si daca te tine, de ce te-ai riscat sa cumperi saracii care se rup imediat?

Dar ne pierdem timpul cu intrebarile, le-a luat pentru ca sunt ieftine si e jenant sa cumperi doar o cutie. Daca e sa cumperi o singura cutiuta si te vede cineva, o sa rada de tine cu 3 prezervative. Mai bine cumperi la bax, macar exista o sansa sa te observe vreo pizda si sa-i trezesti fanteziile, pe sistem „mama, ala fute, nu gluma”. Patetic..

Interlopul si inca vreo 2 de prin carrefour pe care i-am vazut sa cumpere prezervative sunt exceptii, lumea nu cumpara din mai multe motive: sunt scumpe, se rup repede dar cel mai important: nu simti nimic. 3 durexuri sunt cam 9 lei si daca tot bugetul lui Fane ca s-o futa pe Geta e 10 lei, ce credeti c-o sa faca: sa ia prezervative sau o sticla de vin s-o bea impreuna? la, de curiozitate, ce-ar fi sa mergeti la Fane sa-l consiliati inainte de a merge la Geta? De fapt nu, mai bine mergeti la Geta! explicati-i cum e cu anticonceptionalele, cu calendarul, cu tot ce trebuie sa stie pentru a preveni o sarcina. Aaaaaa, e complicat? De ce e complicat, ca Geta mai are 5 puradei? Ca e proasta si are doar 4 clase? e saraca si nu-si permite? Ii pute gura cand vorbeste cu tine? Stai relaxat boss, tu oricum nu faci nimic decat dai din gura. Sa strigi pe facebook din confortul de acasa ca „nu avortului, sa le faca dom’ne educatie!” e exact ca sexul cu prezervativ daca ma intelegeti. Si totusi: cine sa le faca educatie? ca nu m-am prins..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top