daca-mi permiteti..

Am zis sa iau o pauza de la minunatiile rromaniei pe care le stim cu totii si sa dezbatem putin cele 2 mari evenimente/stiri de breaking news de ieri: clopotul de 500.000E si spaga de 9 mil E luata de seful casei de sanatate.

Clopotul era un must have. Pe bune, uitati-va in jurul vostru, ce vedeti: vile, masini de lux, oameni fericiti. Aloooo, nu vorbesc de voi, astia plecati afara, vorbesc cu voi cei care inca locuiti in bucale sau prin rromanica. Ati vazut cumva vreun cersetor? cunoasteti cumva vreo familie de oameni saraci? nici vorba. Cand ati fost ultima oara intr-un spital, ati observat cat de nou e totul? cat de misto sunt saloanele? Despre asta e vorba coaie, muie ala de patriarh, daca ma intrebati pe mine cred ca este cel mai ateu om din Romania. Nu poti fii atat de nenorocit, sa vezi saracia din jurul tau si tu sa fii putred de bogat si sa arunci cu banii pe masini de lux sau pe lucruri complet inutile dar foarte scumpe, asa cum fac milionarii excentrici. Cum pula mea doarme noaptea stiind ca zeci de mii de copii se culca flamanzi si tot el urla ca are nevoie de bani? mori, fmm..

Jegul celalalt care a luat spaga 9 milioane de Euro in 2 ani, tocmai de la sanatate unde suntem beton. Bine, sa nu credeti ca la el s-au dus toti banii, pe langa el au mancat foarte bine cel putin 100 de persoane, majoritatea politicieni. Doar nu credeati ca cineva mai e de capul lui sau ajunge in pozitii de conducere pur si simplu. Sa fim seriosi, absolut totul este controlat la un nivel greu de imaginat. Mai simplu spus, coruptia a inghitit rromanica definitiv. Nu ne mai scapa nici dracu, nici Dzeu nici Isus, nici extraterestii, oricare dintre ei ar veni – ar lua-o la fuga cand ar vedea ce e aici. Romania e capat de.. orice. Si va spun si de ce: romanii se urasc intre ei, oricat ati incerca sa gasiti o alta explicatie nu veti gasi una mai pertinenta. Explicati-mi voi de ce seful de la sanatate fura milioane, stiind ca sistemul e la pamant si are nevoie disperata de bani. Eu cred ca fura pentru ca-l doare in pula de oameni. Explicati-mi voi de ce patriarhul – persoana de legatura intre muritori si divinitate cere bani de la saraci pentru luxul personal. Eu cred ca cere pentru ca si pe asta il doare in pula de oameni. Explicati-mi voi.. de fapt nu va mai obositi.

Later edit: cica respectivul clopot are 25 de tone. Va dati seama ca atunci cand va incepe sa bata, se muta toti din zona pe o raza de 3Km? superb!

Da-ni-el! Da-ni-el! Da-ni-el! 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top