Sa vorbim despre Insula Iubirii

Am mai scris și anul trecut dar simt nevoia să reiau subiectul pentru că am impresia că am omis unele chestii. Insula iubirii este sinucidere, nu este un test. Dacă te-ai plictisit de relația în care ești, dacă vrei să scapi de el/ea și nu știi cum, dacă ești oligofren sau dacă vrei să te vadă lumea la tv cum te faci de cacao – atunci da, partikipă și tu. Realist vorbind, nu poți rezista în fața ispitelor și nici nu văd de ce ai face-o. Stai 24/24 langa 6 perechi de țâțe și 6 perechi de buci care așteaptă să fie linse, mușcate, lovite sau strânse în palmă, de ce te-ai abține? Hai să nu ne gândim chiar la sex, dar macar acolo niște șuste tot ar merge dacă ma întelegeți. Șuste care așa cum le prezintă ăștia îți vor distruge relația în fix 2 secunde. Dă-i cu party-uri, dă-i cu băutură, oricât de mult îți iubești partenera – după o saptămână de stat printre buci și țățe încep să te doară coili. Ajungi să te găndești doar la sex, vrei să sugi măcar o țâță, vrei să strângi în palmă o bucă, vrei să-ți dai drumul, vrei pentru că așa e firesc. Așa funcționează bărbații, indiferent că au 20 sau 40. Să te abții e tortură. Și dacă te vei abține cele 20 de zile, nu-ți garantează nimeni că veți rămâne împreună ca apoi să te apuce toate regretele din lume. Deci?

Mie mi se par bagabonzi rău aștia de la antene care fac selecția. Dacă v-ați uitat și voi, probabil ați observat că din nou au ales 5 proaste: una care și-a luat omor de la iubit, alta care trăieste cu unu de vârsta lui ta-su, una care are un retard și se comportă ca un copil de 12 ani deci.. la ce să ne așteptăm? Ah, și cel mai important: toate sunt pufăitoare, genul ăla de femei pline de frustrări care le vezi la intrarea în orice firmă cu țigarea într-o mână și cafeluța în cealaltă, bârfind pe toata lumea, genul de femei care se cred frumoase, deștepte dar fara noroc.

Nici nu știu dacă să râd sau să plâng. Mi se pare incredibil să te uiți la emisiune, să vezi prin ce trec ăia, să știi ce te așteaptă și totuși să partikipi. Deci dacă nu ești proastă, esti acolo cu un motiv: fie vrei să scapi de el, fie vrei să ajungi dansatoare la Capatos. Casiere la Mega Image (pentru ca acolo vă e locul) nu v-ați duce..

Comentarii ( 1 )

  1. Salut. Nu stiu daca uni veti publication cometariul. Eu il fac oricum. Nu vreau sa jugnesc oe nimeni doar ca lumea the sa interleaf a un lucre: Iubirea adevarta, Dupa parerea mea desigur, vine atunci cand ai avut in viata de unde alege. Ai facut gres li, ai plans. Si nici atunci nu poti fi sigur. La I varsta frageda, nu ai cum sa intelegi.Si daca in viata nu ai about pâté de femei sofisticate si frumoase , e great sa intelegi multe lucruri. Abia cand gresesti inveti.Dak iti e frica sa fi singur nu inseamna ca mai bine te chin-up cu cineva crezand ca se va schimba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top