Daca-mi permiteti..

Stiti acel spot la tv si radio „pentru o viata sanatoasa..” ? Hai ma ca trebuie sa-l stiti, il vedeti/auziti dupa un calup de 15 – 20 de minute de reclame la medicamente.

Poftim?

Exact, v-ati prins repede. Cum dracu iti permiti nesimtirea sa dai o astfel de.. reclama la sanatate zic, cand in urma cu cateva secunde mi-ai aratat cel putin 10 reclame la medicamente? Nu mai bine scoateti voi reclamele la medicamente pentru o viata sanatoasa?

Dar Twigg, ei traiesc din acele reclame! Si nu te pune nimeni sa te uiti..

Asa e. Eu oricum nu pun botul, chit ca majoritatea acelor reclame sunt targetate pe varsta mea: ficat, prostata si alte organe, pe sistem ca e bine sa fii preventiv. Adica, boule, tu ia medicamente just in case.

Daca intr-adevar statul ne vrea sanatosi, ar face reclamele putin diferite. Adica sa sune asa: „pentru prostata beti ceaiuri de prostata!” sau „pentru un ficat sanatos odihniti-va minim 8 ore pe noapte!”.

Oamenii au ajuns sa ia medicamente cu pumnul. Mergeti de curiozitate la farmacia tei de la Dristor si n-o sa va vina sa credeti ochilor, cred ca este un fenomen unic pe Terra: zilnic, de dimineata pina seara e coada de sute de persoane la medicamente. In schimb, la ceaiuri care probabil sunt mult mai eficiente, nu se inghesuie nimeni.

Eu am mai spus pe blog, Romania este un experiment. Este o tara de vanzare iar cetatenii trebuiesc eliminati. Si au gasit cel mai eficient mod posibil: ne vand medicamente care ne omoara incet dar sigur. Si mai stam si la coada pentru asta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top