daca-mi permiteti..

Am fost aseara la Alternosfera in Vama. M-am dus singur ca nevasta-mea n-a vrut sa mearga iar fii-mea nici atat. Bai fratele meu, nimeni nu a avut nicio problema cu exceptia maica-mii si a lui taica-miu, pe sistem „cum sa-ti lasi nevasta si sa te duci singur la mare?”

Prieteni, intelegeti singuri ce au vrut sa spuna. Ei se gandesc (cand spun ei ma refer la aproape toata generatia Gheorghiu-Dej) ca la intrarea in vama, atat pe stanga cat si pe dreapta sunt pe marginea drumului pizde care te agata din mers. Prima iti cade in genunchi sa-ti faca o muie, a 2-a te roaga s-o futi iar a 3-a iti spune sa le lasi balta pe primele 2 ca ea iti da si cur. Dar tu nu cedezi si la a 4-a si a 5-a femeie de pe drum gasesti de fapt 2 lesbiene perverse care te roaga sa petreci toata noaptea cu ele. Asa isi imagineaza unii vama, calci pe ele. Pe ele adica pe pustoaice de 16 ani, bete muci si cu mancarimi in fofoloanca care n-au nimic altceva de facut decat sa se futa cu orice barbat care indrazneste sa calce pe acolo.

Bine, nu gresesc daca cred ca gelozia, ipocrizia, prejudecatile si preconceptiile fac din multe cupluri, de toate varstele, sa apara acest blocaj, acest control al partenerului. Nu ai voie si pace!

Eu gandesc altfel. Eu am zis ca ma duc la concert pentru ca, la dracu, chiar m-am dus la concert, nu m-am gandit nicio secunda sa dau o buca. Acum imi dau seama ca tot drumul am fredonat Flori de mai cand nu vorbeam la telefon. As fi un cretin sa ma risc asa cu oricine, doar de dragul de a fute ceva. Am acasa calitate, imi iubesc nevasta si pe fii-mea ca pe ochii din cap. N-as putea sa le fac vreun rau.

Incerc sa inteleg logica asta cu „nu ai voie sa mergi singur”. Eu nu cred ca inseamna ca avem o relatie stabila bazata pe incredere si respect. Daca nu ai incredere in partener, pentru ce dracu mai stai cu el? zic..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top