Se intampla ceva..

Ma gandeam azinoapte la niste chestii. Stiti ca circula o conspiratie legata de Agenda 21, cum ca, neoficial, scopul lor este extermine 90% din populatia lumii pina in 2030. Oricat de „dute-n plm cu tampeniile tale” ar suna, am motivele mele sa cred ca nu sunt departe de adevar.

Primul semn este ca bogatii lumii nu prea mai par interesati sa devina si mai bogati. Adica au atat de multi bani incat nu mai au ce sa cumpere. Majoritatea s-au retras prin tot felul de paradisuri exotice, toti si-au facut buncare, nu mai vad pe nimeni ca se zbate sa faca, sa cumpere, sa investeasca. Si pentru ca ei controleaza totul, din moment ce ai frigiderul plin, de ce sa te mai duci la shopping?

Ideea e simpla: suntem exagerat de multi, majoritatea suntem aproape inutili pentru ei, banii nu-i mai intereseaza iar resursele sunt pe terminate. Ca sa intelegi cum gandeste un miliardar trebuie sa te pui in locul lui. La ce sa te complici sa faci locuri de munca pentru milioane de fraieri, sa-ti investesti banii in tari cu guverne corupte, sa le oferi un trai decent atata timp cat ei doar consuma din putinul care mai este? Nu stiu daca m-ati inteles.

Stiti ca pe aici prin romanica, este o nebunie cu produsele de afara facute special pt noi si care sunt inferioare celor care se vand in vest. Mi se pare absolut normal sa fie asa! Va dau imediat argumente: imaginati-va ca aveti o fabrica de lapte si 2 contracte: unul cu Germania si celalalt cu.. Ethiopia. In Germania exista standarde de calitate, institutii etc; in Ethiopia, nimeni nu verifica nimic, au guvern corupt si cu o mica spaguta, totul functioneaza fara probleme. In Germania vinzi laptele cu 1E, in Eth il vinzi cu 30 de centi, sunt amarati. Pentru tine e simplu: vinzi laptele bun in Ger si pt Eth cauti sa faci rost de lapte naspa pe unde gasesti mai ieftin, ca sunt buni si banii lor. Plus de asta, stii ca in Eth sunt teroristi, hoti, analfabeti, saraci, oameni de care SINCER nu-ti pasa daca se imbolnavesc de la laptele tau. Te gandesti ca faci si un bine lumii daca se mai curata si cu ajutorul tau. Ok, poate ca voi nu ganditi asa dar altfel NU poti ajunge bogat. Si sunt sute de milioane de milionari, just.. think about it.

Puneti-va retoric intrebarea: sunt milionar dar sunt inconjurat de oameni sarmani, hoti, puturosi, criminali, cersetori, bolnavi si absolut toti roiesc in jurul meu si al familiei mele sa le dau de munca, sa le dau bani sa-si faca case si, de ce nu, poate si o vacanta misto ca na, au drepturi. Dar eu si familia mea nu prea suntem in siguranta cu toti astia pe langa noi. Si ce dracu sa le dau sa munceasca? ca sunt din ce in ce mai multi si mai agresivi, mai pretentiosi, mai puturosi si mai periculosi.

Apele sunt poluate, padurile dispar, aerul a devenit irespirabil, resursele sunt putine dar populatia creste ametitor si e plina de violenta. Eu, miliardar, eu nu vreau ca familia mea, copiii, nepotii etc sa traiasca intr-o lume sucks, eu TREBUIE  sa fac ceva, trebuie sa le ofer o lume mai sigura, chiar daca Dzeu nu ma va ierta. O fac pentru familia mea, e tot ce conteaza pentru mine.

O extinctie a 90% din populatie ar readuce pacea in lume. Ar exista un singur guvern mondial. Ar oferi sansa naturii sa se refaca, apele sa se curete, padurile sa renasca, aerul sa fie din nou respirabil. Ar fi o lume sigura, fara arme, fara violenta. Ar fi o lume absolut fantastica, fara religii, fara oameni inapoiati. Animalele ar trai libere. Toate obiceiurile arhaice vor fi acolo unde le este locul, in istorie. Tehnologia va fi peste tot, robotii vor face totul, savantii vor explora spatiul. Stiti ca asa e.

Imi pare rau ca ma aflu pe lista celor 90%, mi-ar placea mult sa traiesc in acest viitor. Dar ii inteleg si chiar daca nu-mi place s-o spun, este singura sansa pentru omenire. Celalalt viitor in care ma voi bate pe o sticla de apa potabila mi se pare sucks rau de tot.

Nu cred intr-un razboi, cred ca au ei alte strategii, una dintre ele este exemplul cu fabrica de lapte. Nu mori pe loc, mori in 10 ani, timp in care si platesti pentru asta..

Comentarii ( 3 )

  1. Uska, nu ti se pare curios ca cu cat avanseaza medicina – cu atat suntem mai putin sanatosi? Cu cat sunt mai multe vaccinuri – cu atat mai multi copii autisti? Cu cat mai multe medicamente – cu atat mai multi bolnavi? Cu cat mai multe poze pe facebook – cu atat mai depresivi si nefericiti? plm..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top