meanwhile

Ba, m-am simtit ieri toata ziua rau, banuiala e de la o conserva de peste de la lidl dar nu sunt sigur. Faza e ca zacea prin camara de vreo 6 luni si am zis sa scap de ea, nu prea consum asa ceva. Dupa ce-am halit-o m-am simtit horror, apatic, obosit, nervos, fara chef de nimic si asa am tinut-o pina seara cand m-am culcat. Oricum, al dreacu care mai cumpara asa ceva.

GG Halep! haha, glumesc, nu ma intereseaza tenisul, mi se pare imposibil sa te uiti la asa ceva mai mult de 10 minute. Dar am observat ca exista si romani care au ceva cu SH, ba chiar o injura. S-au scris sute de mii de comentarii online, de postari, de articole. Exista de asemenea emisiuni tv pe acest subiect. Voi intelegeti acum de ce nici iarba nu creste in tara asta?  Intelegeti ca exista oameni care au ca singura preocupare datul cu parerea? Avand in vedere ca i-am depasit pe norvegieni la civilizatie, economie, nivel de trai, educatie, sanatate si infrastructura, era si normal ca una ca Halep sa fie balacarita. Pai cum isi permite sa ne faca de ras?

Oameni buni, noi ca natie suntem pa. Chiar ieri am vazut pe fb un filmulet cu politia comunitara care confiscase o ladita cu varza de la o femeie. El, politistul o baga in portbagaj – ea, politista scria de zor un proces verbal. Timp in care, fatuca aia care a ajuns nr.1, a reusit cumva sa faca o lume intreaga sa vorbeasca de Romania intr-un nou context, unul de bine. Pentru prima oara in ultimii ani! Pentru ca in afara de stiri despre coruptie, hoti si cersetori, presa de afara nu are alte stiri din Romania.

Am obiceiul sa port un tricou cu Jesus. E un tricou de gamer, cine a jucat macar 1 data un shooter in retea intelege imediat mesajul. Doar ca, mergand pe strada, observ oameni care se uita la mine cu o moaca de parca i-as injura de morti si raniti. Evident, cei care inteleg en. Sunt aproape sigur ca am ajuns si subiect de discutii pe fb, gen „am vazut azi un nenorocit de ateu, avea un tricou cu  Domnul nostru Isus luat la misto, sper sa-l bata Dzeu, sa moara, faze”. Mai crestinilor, e doar un tricou. Stiu, nu mai am varsta sa pot asa ceva, dar nu e nici ceva naspa in mesajul ala. Chiar si asa, Isus este un tip ok, i-a iertat el si pe cei care l-au omorat, sunt aproape sigur ca nu tine dusmanie pe atata lucru. Ah, sa nu uit: era destul de bunuta tipa. Si da, era in tatele goale 🙂

Bai, am auzit o faza mortala. Cica prin zonele astea de basini gen Aviatorilor sau Aurel Vlaicu, unii angajati isi lasa masinile in parcari d’alea cu primele 2 ore gratuite si din 2 in 2 ore ies din birou, scot masina si intra din nou cu alt ticket. Esti nebun?  Dar daca biroul e la 15 – 20 minute de mers pe jos inseamna ca iesi din ora in ora? Apoi seara, stai cumintel tot in masina ca sa mergi 100 metri intr-o ora? Pai de ce nu-ti muti tu coaie biroul in masina? Dar te-ai gandit vreo secunda sa vii pe jos? Normal ca nu, ce, esti prost? Tu ai valoare, manca-ti-as! Acele xls-uri nu le poate face oricine, da-te dreacu de barosan..

Ma trezesc acum vreo 2 saptamani cu un telefon: frate, am o mare rugaminte la tine, nu-mi mai merge PC-ul si am mare nevoie de datele din el, pot sa ti-l aduc sa-i faci ceva? Faza e ca tipul m-a ajutat mai demult cu o chestie si mi-e nu stiu cum sa-l refuz. Mi-a adus.. nici nu stiu cum sa-i zic, o chestie care seama a unitate de PC, avea vreo 20 de kile. Am bagat-o direct in portbagaj in ideea ca o duc la maica-mea la tara, nu bag chestia aia in casa. Fratioare, duminica am desfacut-o, e o cutie cu 20 de kile de praf inauntru, daca faceam greseala sa-l desfac in casa – acum eram divortat si-mi cautam chirie. Ce pot eu acum sa-i zic omului, sa inventez ceva si sa scap de el sau sa-i spun adevarul si sa-l fac de cacao?

Apropo de job-uri: eu nu mai cunosc pe nimeni cu salariu sub 3000 de lei. Pe bune! Ah, si toata lumea are post de conducere! Aveti cumva idee daca casierii de la kaufland, mega sau auchan sunt de fapt manageri? Intreb pentru ca am ghinionul sa cunosc pe putin 20 de persoane care lucreaza in hipermarket-uri, toti sunt sefi. Toti cu care discut au salarii uriase, incep sa cred ca sunt ultimul ghirtzoi din oras. D’aia poate inca primesc telefoane ca cel de mai sus? Pe sistem „stiu io pe unu boss, ii dai 50 de lei si iti da si restu”. Ba.. este totusi o diferenta intre bun simt si prost de bubuie, dar e o diferenta atat de subtire incat nimeni nu o observa. I-am cerut de curand unui tip 100 de lei pe un serviciu si mi-a zis ca nu poate sa-mi dea ca nu are bani si e ingropat in datorii. L-am intrebat de ce nu-si vinde BMW-ul..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top