daca-mi permiteti..

Toate boarfele sunt in delir perioada asta cu deja celebrul #metoo. Toate au fost abuzate, violate sau hartuite sexual cand erau niste fiinte inocente, infantile si neajutorate. Vai, saracutele..

Daca inteleg bine: nu aveati nici chiloti in cur de sarace ce erati, un tip influent v-a oferit o sansa sa ajungeti celebre si v-a pus sa-i faceti o muie. Acum sunteti milionare in parai, traiti in lux, duceti o viata fabuloasa si v-ati adus aminte de nenorocitul ala care v-a traumatizat. Caracter tipic de zdreanta.

Eu nu cred in viol, cel putin eu nu ma vad in stare sa pun la pamant o femeie, sa-i dau chilotii jos, sa-i tin mainile si picioarele si in acest timp sa i-o si bag. Iti trebuie super forta si intr-o clipa de neatentie risti sa te trezesti cu un genunchi in coaie. De asemenea nu cred nici in muie fortata, cat de cretin si inconstient sa fii sa risti sa ramai fara cocosel? Nu amigos, fetele l-au abuzat pe om, stiau ca le poate face vedete si ele i-au supt-o de bunavoie. Asa cum se intampla oriunde in lume, inclusiv aici.

O tineti minte pe aia care se combinase cu impresarul ala hidos? Pe bune man, cat de disperata sa fii sa traiesti cu haidamacul ala care te bate si inseala la greu? Nu ma intereseaza pe mine subiectul dar sunt sigur ca 99% dintre cantarete s-au futut de bunavoie cu tot felul de dubiosi ca sa apara la tv. Ah, mai era una care ii multumea lui Nicu Gheara pe oriunde avea ocazia, odios de-a dreptul. Si eu acum trebuie sa le vad victime? Casiere la Mega Image nu v-ati duce. Muriti..

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top