Un sejur de revelion la munte costa 3000 lei de persoana :))

Ma uitam si eu ca baetii la stiri. Mancam o felie de pizza, leneveam pe canapea, zen. M-am trezit brusc razand ca prostul cand am auzit ca un revelion la munte costa 3000 de lei/persoana. Deci pentru o familie cu 2 copii te duce undeva la 10.000?

1, 2, 3 si: muhahahahaaaaa. Baaaai, era dreacu sa ma inec cu pizza!

Ok, revin. Nu cred ca m-ati inteles, nu va aud razand. 3000 de lei de persoana, in caz ca n-ati inteles din prima, inseamna cazarea 3 zile si masa de revelion. Hai, poate si un mic dejun acolo. Dar pranzul, cina si mai ales iesitul din camera de hotel pe partie inseamna alti 3000. Cel putin! Pentru ca, prieteni, romanul care pleaca de revelion la munte sufera o mutatie genetica inexplicabila si ii creste un al 3-lea coi pentru fix cateva zile. E valabil si pentru femei, in mod misterios le creste o a 3-a tata si n-o sa va vina sa credeti, inca un vagin. Pai si in conditiile astea, esti nebun sa fii in alta parte decat pe partie?

Poate ca nu v-ati intrebat niciodata de unde ni se trage obisnuinta asta sa ne adresam unui tovaras cu „coaie” iar pe femei le mai auzi cu „fai pizda”. Acum v-ati prins. Sunt legende moshule, au suferit la un moment dat mutatia. Noi astia care ne mai permitem apropouri de acest gen suntem de tot rasul, va dati seama. Poate ca nu e bine ca v-am dezvaluit acest mister dar asa veti intelege de ce multi oameni, aparent obisnuiti, prefera sa se flageleze cate 10 ore in masina sa faca 200 de km si sa sparga mii de Euro pe.. nimic. Dar cica senzatia cand iti simti al 3-lea coi in mana e maxima. Din auzite, eu nu-mi permit.

De fapt, daca ma gandesc bine, cred ca mi-as permite. Dar ma sperie gandul s-o vad pe nevasta-mea cu 3 tate uriase si 2 vaginuri, abia fac fata la astea care le are in mod natural. Neah, nu e de mine. Mai ales ca mutatia nu se rezuma doar la organele sexuale, se si exteriorizeaza printr-un comportament asemanator unui cocalar care a luat o supradoza. Te uiti la el cum se scalambaie de ajungi sa-ti faci cruce chiar daca esti ateu.

Chiar nu stiu ce sa fac, m-a pus pe ganduri stirea aia. Am dat rapid pe skyscanner si am vazut ca la aceiasi bani as putea merge 3 zile oriunde pe terra. Baga-mi-as, acum stau si pendulez: vacanta exotica sau mutatie genetica? damn..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top