Abroad!

Not yet. Bai, am patit o chestie: m-am uitat zilele trecute la stiri pentru fix 30 de minute, la modul 10 minute pe antena, 10 pe realitatea si 10 pe romaniatv si n-o sa va vina sa credeti dar alte 10 minute mai tarziu imi cumparasem deja bilet de avion. Unbelievable? Believe it!

Incerc sa va spun ca orice om (inca) sanatos la cap face acelasi lucru daca intre orele 22.00 si 22.30 se uita la acele televiziuni. Ma rog, depinde de zile, am observat ca la antene s-au mai schimbat putin invitatii dar totul tine de bulan. Eu n-am avut asa ca mi-am luat bilet si plec. Unde? Departe..

Stiu ce ziceti, ca nici afara nu mai e mare jmecherie, ca e naspa, ca mai bine stai aici etc. Stiu ca aveti dreptate dar incerc sa nu-mi pierd mintile. Adica simt ca inca mai am o sansa sa n-o iau cu capul. Nu stiu cat voi sta, ce voi face, daca imi chem si familia sau stau singur pe acolo o vreme. I have no fuckin ideea.

Poate unii care ma stiu de-o viata vor spune: coaie, ai mai plecat si te-ai intors. Asa-i! Si maica-mea imi zice acelasi lucru dar uite ca nu ma las. De-al dracu.

Now, the funny part. Gasesc un anunt pa net, o camera de inchiriat in casa la un roman. Desi regula nr. 1 cand pleci din tara e sa te feresti de romani, uite ca am zis sa-l contactez. De-al dracu. Si mi-a zis omu: am o camera la pretul x, te mai costa in plus atatia bani/luna facturile si alte taxe si imi dai si depozit atata bani. Total: way over my budget! Dar am continuat si i-am cerut si niste poze, am zis ca poate camera se afla intr-un resort de lux si e plin de obiecte de valoare. Stiu ca v-a apucat rasul, n-o mai lungesc: era o camaruta cu un pat de o persoana si daca nu ma insel, o noptiera gen „pretabil studenti” daca ma intelegeti. Nu tu dulap, nu tu un birou, o masuta, un scaun, un tv sau macar o veioza sa citesc seara. Absolut nimic. Si stau si ma gandesc: oare cand mi-a cerut depozit, s-a gandit cumva ca bat mii de km ca sa plec cu mizeria aia de pat in spate? Sau poate ii fur 2 furculite din bucatarie? Anuntati-va prietenii din timp, o sa fie un blog tare misto de citit din februarie.

Wish me luck..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top