Mi se intampla o chestie

Fiti atenti ce patesc seara in ultima vreme: ma bag in pat si ma uit la tv (discovery – history – nat geo) pina cand, la un moment dat, simt ca nu mai pot sa stau. Adica mi se inchid ochii de somn indiferent cat de interesant e la tv, pur si simplu nu mai pot sta si-l inchid sa ma culc. Ei bine, numar pina la 5 si in loc sa adorm, brusc mi se deschid ochii. Din momentul ala, somnul meu s-a futut iremediabil, urmeaza o noapte de cacao. Ma zvarcolesc, non stop, nu-mi gasesc locul, ma duc sa ma pis, incerc din nou sa adorm – nimic, zici ca am dormit 12 ore. Ma simt mega odihnit desi n-am dormit deloc. Si e abia 12 noaptea!

Reusesc sa adorm intr-un final spre dimineata dar va dati seama cum ma simt ziua. Nu stiu care e faza, probabil li se intampla multora dar ma oftic de mor. Adica ideea de a fi zombie toata ziua, fara vreun motiv, nu ma incanta deloc. Unde mai pui ca o melodie pe care am ascultat-o ziua respectiva se repeta obsesiv la infinit undeva in hipotalamus.

Sunt 2 variante: ori am imbatranit, ori o iau razna cu capul. Plm, nu am probleme sau alte cacaturi sa zici „ba..e de la stress”. Eu prefer sa cred ca e de la Romanica, nu-mi mai prieste sa stau aici. Ma gandesc serios ca daca plec, sa-mi schimb tabieturile de seara. Adica in loc sa ma uit la tv – mai bine citesc o carte. In loc sa stau pe fb – mai bine fac o l*ba. Nu radeti, acusi ajungeti si voi la 40..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top