Cred ca pot sa traiesc si cu poluarea..

Cel putin pentru inca o vreme.

Mda, nu cred ca mai stau pe aici. Staaaati, hoooo, nu sunt atat de ciufut, va explic imediat 🙂

E atat de frig aici incat atunci cand vreau sa ma pis – am o penseta cu care mi-l scot un pic in afara. Chiar m-am speriat intr-o dimineata cand nu mi-l gaseam deloc, am zis ca m-am transformat in femeie. Nu radeti..

Mi-a intrat frigul atat de mult in oase incat dimineata cand trebuie sa ma dau jos din pat – intai plang si-mi blestem zilele. Mai mult, in ultima vreme visez ca sunt in Dubai – ceea ce chiar nu inteleg; poate creierul incearca sa-mi spuna „varule, ia uite ce locuri misto exista si tu bagi reumatism in tine ca prostu..”

Dar nu frigul este motivul ci salariul. Am pus-o pe fii-mea de clasa a 2-a sa-mi faca contabilitate primara: uite iubito, tati castiga x bani intr-o luna. Te rog sa scazi din suma asta urmatoarele cheltuieli si sa-mi spui ce suma ramane. A venit mititica la mine, cica: „tati, mi-a dat cu minus!”

Era sa bat copilul nevinovat! Chiar in momentul in care ma pregateam sa-i zic ca e varza la matematica, am avut un soc: calculase corect! chiar mi-a dat cu minus. Adica ca sa platesc toate hangaralele – trebuie sa mai fac rost de undeva de niste bani. Pai si eu ce mai mananc? Nevasta-mea cum se mai duce la coafor? Fii-mea cum mai face party-uri in Avakin?

Nightmare, my friends! De cand am venit aici, de vreo 5 saptamani, numai cosmaruri, sa-mi bag pl. Cum se termina unul – incepe altul. Stiu ce ziceti, ca asa e peste tot, toti s-au lovit de asta, trebuie sa faci un pas in spate ca mai apoi 2 in fata, cunosc d’astea motivationale. Doar ca la mine nu e doar un singur pas in spate, sunt mai multi si imi este teama ca nu voi reusi sa mai ies de acolo. Daca m-am dus la fund – sunt pa! Ajung ca majoritatea celor cu care m-am intalnit aici, cu 2 job-uri, vesnic obositi si fara nicio satisfactie. Degeaba traiesc intr-un oras ciumeg daca ma imbrac in acelasi trening si singura mea grija e cum sa fac sa-mi platesc rata si facturili, cu job-uri incerte si prost platite, cu stress si umilinta in fata unor betivi, drogati, afemeiati si retardati. Mai rau ca’n Romania.

Ma duc sa aplic pentru Dubai 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top