Vrei sa traiesti fericit in Romania? Afla cum!

Cronologic:

’89: toata Romaina plange de fericire ca a cazut Ciuruitu, suntem in democratie! Sus Iliescu!

’96: toata Romania plange de fericire ca a cazut Iliescu; abia acum suntem in democratie! Jos Iliescu!

’00: toata Romania plange de fericire ca a cazut Constantinescu; vrem inapoi in comunism, nu ne place democratia! Sus Iliescu!

’04: toata Romania plange de fericire ca a cazut (din nou) Iliescu; duca-se dracu comunismul! vrem (din nou) democratie! Sus Basescu!

’14: toata Romania plange de fericire ca a cazut Basescu! Sus Iohannis!


Asta e istoria post decembrista in cateva randuri. Au trecut aproape 30 de ani de experienta „pe viu” si resursele, apele, gazele, padurile sunt toate controlate de afara. Nu ne lipseste nimic dar nu ne place nimic, totul pute. Suntem frustrati, dam #rezist de pe telefoane de 1000$, din X6, A6, M6 si alte masini de multe mii/zeci de mii de Euro. Suntem cu sufletul in Piata Victoriei dar cu fizicul in Ibiza, Barcelona sau Thassos.

–  Twigg, de ce nu suntem fericiti?

Pentru ca nu eliminati factorii de stress din viata voastra, d’aia. Si pentru ca nu ati inteles nici acum ca nimeni nu e de capul lui pe lumea asta. Daca credeti ca X conduce tara si face ce vrea – sunteti tare naivi. X o sa pice cand vor cei care ne conduc cu adevarat, habar n-avem cine sunt aia dar putem sa banuim atunci cand auzim in vreun context „super puterile lumii”. Totul se rezuma la resurse si alte „amanunte” care ne scapa din vedere sau nu se aduc niciodata in discutie. Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi si nici macar 1 milion de oameni iesiti in strada nu vor schimba nimic. Este cam acelasi lucru care s-a intamplat in meciul Spania – Rusia, nu intru in detalii.

So, ca sa n-o mai lungim, iata ce trebuie sa faceti:

  1. delete: antena3, romaniatv, realitatea  si b1 din grila de programe tv
  2. block pe facebook celor cu #rezist
  3. select „I don’t want to see this kind of posts” pe facebook articolelor care au legatura cu #rezist, politica si alte mizerii
  4. inceteaza sa te rogi la Dzeu pentru orice cacat si sa astepti ca prostu sa se intample pentru ca n-o sa se intample
  5. inchide telefonul si stai mai mult cu familia
  6. Buy me a beer.

Vei vedea ca viata in Romania chiar e frumoasa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top