Situl se confruntă cu dificultăți tehnice! fmm wordpress!!

Parerea mea vizavi de ultimele update-uri wordpress? L-au futut de tot. La fiecare update da erori de-ti ingheata sangele in vene, ti se albeste ecranul, site-ul nu se mai incarca, faze. Pai normal ca te albesti si tu la fata cand te gandesti ca jumatate din viata ta e acolo.

Mai intai a fost editorul ma-sii aka Guttenberg. Doamne Fereste! Este imposibil sa-l intelegi, este atat de dificil de lucrat cu el incat nimeni nu-l foloseste. Nu ai cum pentru ca.. nu ai cum.

Asa ca echipa WP s-a gandit sa strice complet cea mai folosita platforma ever. Nu stiu ce cacat au facut daaar la fiecare update de modul/plugin, site-ul se blocheaza. Isi revine dupa 1 minut dar prin ce treci in acel minut doar tu stii.

Mai nou, se misca ingrozitor de prost. Ce mortii lui sa-i faci? Totul e la zi, cache-ul activat, server pe SSD, memorie php suficienta, php actualizat, tema curata. Ce mortii lui are de merge prost dintr-o data?

Nu stiu. Era o intrebare retorica. Sper sa-l faca cum era inainte. Sau daca vor bani – sa spuna vere. Baa, vrem bani ca ne folositi platforma. Platesc, sa mor! Dar lasati-l cum era..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top