Revolut mi-a blocat cardul si s-au pisat pe mine [updated!]

Asta a fost oameni buni. Azi m-am trezit cu contul blocat si aia e. Mi-au blocat cardul si accesul in app si s-au pisat pe mine. Degeaba am incercat sa le spun ca sunt in vacanta si banii aia erau singurii bani de care dispun. Mi-au dat un raspuns de cacat gen, iti verificam contul si te anuntam noi daca si cand il mai deblocam. Ganditi-va ca puteam fi la cumparaturi, cu cosul prin. Ganditi-va ca facusem plinul la masina si vroiam sa platesc. Ganditi-va ca eram in.. Grecia si aia erau singurii bani sa ma intorc acasa.

Puteau sa ma anunte: bai saracule, vezi ca ai 24 de ore sa-ti faci platile sau sa-ti transferi banii in alta parte pentru ca noi o sa-ti blocam contul o vreme sau chiar definitiv. Pentru ca putem sa ne pisam pe tine.

Niste zdrente ordinare. Din punctul meu e vedere – si probail si al altora, sper sa dispara de pe piata.

I-am laudat peste tot, i-am recomandat peste tot, m-am bucurat ca uau, ce tari sunt astia, ce sistem revolutionar, ce simplu si ce usor faci plati.

De fapt ce teapa..


Update 03.09.2019

Mi-au deblocat contul!

M-am trezit cu un mesaj, ceva gen: ai 24 ore sa-ti muti banii pe un alt cont – scurt si la obiect. I-am pus in ING si azi mi-a venit un al 2-lea mesaj ceva gen „contul tau a fost dezactivat si de azi inainte nu mai poti utiliza revolut„.

Atat. Nici macar un cuvant in plus. Nici macar o scuza ca „ba, ne pare rau ca ti-am tinut contul blocat 3 luni, esti OK. „Sau „Fratioareee – ai pus-o! Te-am prins ca ai facut magarii, banii tai sunt bani murdari si o sa vezi tu ce patesti”. Nimic coaie! Nici  macar un singur cuvant in plus.

Pai futu-va mortii in gat, de ce mortii vostri mi-ati tinut banii blocati 3 luni? Eu cred ca v-ati folosit de ei. Eu cred ca voi sunteti aia care faceti magarii. Pe celebrul sistem „cine zice – ala este”. M-ati facut terorist, m-ati acuzat de activitati ilegale si acum va purtati de parca nu s-a intamplat nimic. Gen „hai ca am glumit”.

Era de la sine inteles ca eu in aceasta viata nu mai utilizam revolut dupa experienta asta. Dezactivarea contului fara nicio explicatie imi intareste convingerea ca s-au folosit de banii mei, aia cati au fost, i-au inmultit prin tot felul de activitati si acum mi i-au dat inapoi. Iar dezactivarea contului inseamna cumva si stergerea urmelor. Nu s-a intamplat nimic, boss, uite-ti banii.

Poate vi se pare ca exagerez si ar trebui sa fiu fericit ca mi-am recuperat banutii. Coaie, suma e irelevanta. Daca eu vin si-ti fur 10 lei din casa iar dupa 3 luni vin si ti-i dau inapoi – tot furt se numeste si tot parnaia ma asteapta. Ei mi-au furat banii fara ca eu sa pot face ceva, fara explicatii, fara argumente. Nu merge pur si simplu sa treci cu vederea.

Dar.. bine ca s-a terminat. Sigur ca viata merge inainte si fara revolut – mesajul lor este infantil si ridicol. Cand am zis ca s-au pisat pe mine – chiar nu am exagerat. Asta e tratamentul pentru un client care nu a facut absolut nimic rau. Iti luam banii, iti blocam contul – iti deblocam contul – iti inchidem contul. Si raiosi si cu coada pe sus. Respect fata de client = zero absolut. Puteau sa-mi lase in cont de 3 ori suma respectiva, eu azi oricum imi inchideam contul. Asa ma simt de parca as fi iesit dintr-o relatie cu o frigida care se desparte de mine ca o am mica, fara macar s-o vada sau s-o simta.

Dute’n fa in mortii tai..

Comentarii ( 24 )

  1. Am patit la fel tot in iulie, am 5000 euro blocati pe Revolut pe care i-am transfer at a color pentru cursul de schimb bun urmand sa ii transfer inapoi in euro in control bancar sa imi platesc rata la un credit imobiliar. Am fost atras de lipsa comisioanelor. De o luna si ceva nicira un raspuns.La to date solicitarile mele de contact imi raspunde un not currently formula standard ca in cateva ore situatia va fi analizata si au trecut vreo 35 de zile. Nu mai am ce face decat sa le fac plangere la politie pentru furt si sa angajez avocat. Am putea sa ne asociem mai multi sa deschidem actiune in instanta impotriva lor.

  2. Eu am mai zis si o repet: Revolut e doar o mega escrocherie care oricum se va sparge la un moment dat. Nu poti pur si simplu sa furi banii oamenilor si sa vii cu scuza cu „softul inteligent” ca ei sa profite de situatie sa-ti ceara sa le pui la discretie toata viata ta in schimbul banilor. Nicio banca din lume nu face asta. Sper sa dispara cat mai repede.

  3. Ce sa zic, ca i-am tot recomandat peste tot, ca fac ca dreg, ca sunt buni cand pleci pe undeva, nu mai depinzi de schimbul valutar de la exchange-urile care vor sa traga pe tine, dar uite cum dupa ce am cumparat criptomoneda, am facut cateva tranzactii cu ei, cumparaturi, iar acum 2 saptamani mi-au blocat contul si nu imi ofera niciun raspuns, imi spun ca fac verificari de securitate de 2 saptamani

  4. Ai rabdare si verifica aplicatia zi de zi. La un moment dat iti vor spune ca ai 24 de ore sa-ti muti banii intr-un alt cont insa mesajul nu apare ca notificare. Apoi, probabil iti vor spune ca nu mai poti folosi rev si iti vor dezactiva contul.

    #muierevolut

  5. Salut,

    Vreau sa dau în judecata Revolut din cauza masurilor abuzive prin care blochează conturile, fără explicații. Dacă doriți sa va alăturați, va rog sa îmi trimiteți un email la adresa pitagora@protonmail.com

    Stefan

      1. Ce face Revolut este inadmisibil. Hai sa va spun cum sta treaba in privinta contului meu. Este blocat din sept. 2019, se fac 6 luni de cand stau cu bani blocati in cont. Nu mi se mai raspunde absolut deloc pe chat, dar acolo oricum era doar un robot. Le-am facut sesizare oficiala prin e-mail, mi-au scris un e-mail frumos inapoi si cam atat. Mi-au scris asta:

        “I understand you were put in an uncomfortable situation. Nonetheless, each review takes time, and we have to be very thorough in our reviews.

        Given the complexity of this issue, we require some more time to reach a solution. We will reach out to you via the in-app chat once we will have an update or we will require any more information.

        Please rest assured that we are taking care of your case as a priority.”

        Isi bat joc cum nu am mai vazut, orice banca commerciala mi-ar fi delocat contul in cateva zile, Revolut nu o poate face dupa 6 luni.

        Ah, sa nu va inchipuiti ca am facut ceva dubiosenii. Nu am avut tranzactii dubioase, nu am tranzactionat criptomonede sau mai stiu eu ce.

  6. Este o megaescocherie acest REvolut . Mi-au blocat contul fara nicio motivatie. Lucrez in domeniul financiar bancar si inteleg foarte bine regulile de conformare si nu am facut nicio transactie care sa nu respecte aceste reguli. Din fericire nu erau multi bani in cont.
    Nu exista niciun numar de telefon la sectiunea din aplicatie nu raspunde nimeni la adresa de email de pe site este instalat o aplicatie de raspuns automata
    Se va darama aceasta schema mai devreme sau mai tarziu si sa vedeti cum o sa incercati sa alergati prin UK dupa vreo casuta postala .
    Din punctul meu de vedere este conform zicalei Too good to be true

  7. Eu cand am chef sa mai rad, intru pe facebook pe grupul revolut romania. La cate probleme sunt, cate conturi blocate, cate erori, ce politica de cacao samd si totusi romanii sunt innebuniti dupa rev 🙂

  8. Cum spuneam mai sus , am contul blocat cu 5.000 lei. Nu răspunde nimeni, habar nu am când și dacă mai primesc banii ăștia. In plus nu am chef sa stau in fiecare zi sa verific daca îl deblochează pt 24h. Aveți idee cum pot reacționa? Email: psmpbuc@gmail.com

  9. Salut eu am contul Revolut ( cacat ) blocat cu suna de 3150 euro, in ziua cand am primit bani pe card am reusit sa Scot de la Bancomat ING ROMANIA suma de 9000 lei pe tranzactie, si apoi imediat mi au blocat cardul .. ce trebuie sa fac ?! Am contul blocat de circa 95zile…

  10. eu v-am zis ce am facut: am intrat zi de zi pe aplicatia din telefon, urmarind eventuale notificari. La un moment dat mi-a aparut ca am 24 de ore sa-mi mut banii intr-un alt cont pt ca imi vor dezactiva contul definitiv.
    sper ca ajuta..

  11. Mi a blocat contul am 7200lire pe cont i am trimis toate dovezile de unde am bani am trimis orice mi au cerut mi au cerut contract de munca pdf i am dat dupa a zis vreau contract de munca semnat de ambele părți deci azi sunt in verificare 4 5 zile tot in verificare a 5 zi iar imi cer acelasi documente si intru iar in verificare am contul blocat dupa 18 decembrie 2019

  12. De 4 ore cauta agend sa vorbeasca cu mine , dar chiar nu exista nici o modalitate sa iti recuperezi bani , nu au un sediu?

  13. Elena Dănăilă

    M-am trezit azi dimineață cu contul blocat la revolut cum pot sa intru să îl deblochez să-mi scot banii

  14. O adresa de mail la care pot trimite un mesaj celor de la revolut aveți ? Eu nu știu dacă am contul blocat încă , dar sigur am accesul la aplicație blocat , pentru ca am încercat de mai multe ori sa recuperez contul , prin toate metodele oferite de ei ,și nu a mers cu nici o varianta.

  15. Salutare,

    La fel ca voi, si mie mi s-a blocat contul, insa mi-au dat un mesaj frumos in care imi explicau ca dupa multe verificari imi blocheaza contul si am timp pana pe 20 mai sa imi iau toti banii. Am tot stat cu suportul pe chat, insa nu mi-au zis motivul, am tot incercat sa gasesc un motiv, ceva, singura chestie pe care am aflat-o a fost dintr-un link pe care l-au dat ei in una din nenumaratele discutii cu suportul, prin care am gasit ca cica nu e ok daca iti trasferi bani de la contul tau revolut catre alt cont si ma gandesc ca poate asta e problema pe care am facut-o. Imi trimiteam bani inapoi pe contul de pe care facea top-up.
    Insa nu aveau o limita, nu spuneau nimic nicaieri de faptul ca: ba baiatule, nu mai face atatea tranzactii, ai un numar limita sau ceva.
    Ma enerveaza faptul ca nu te anunta cu nimic si dupa ce imi blocheaza orice acces nu pot sa aflu exact motivul sau cum as putea sa indrept „ceea ce am gresit”, mai aveam si plan premium, dar pnm, nu isi bat ei capul cu clientii care chiar credeau in serviciul lor.

  16. Am făcut trei tranzacții mici de pe Revolut după care mi-au blocat cardul fără să îmi spună de ce?Nu ai cu cine să iei legătura e un chat cică virtual îți răspunde la întrebări cică da nu e nimic acolo în legătură cu asta.Dragi Românii, noi am mai trecut prin țepe, gen Caritas,Delfinul, Banca Dacia Felix, apoi, teapa cu fondul acela de investiții al lui Sorin Ovidiu Vântu,apoi a mai fost CEC.Toți care au avut bani în CEC înainte de anii 1990 s-au spălat pe mâini zicând că aia e s-a devalorizat banul,deși ar fi trebuit să dea banii înapoi la toți la valoarea respectivă a banilor economisiți acolo,ete na aia e ,aceeași Mărie cu altă pălărie acum și cu Revolutul ăsta…Nici o bancă din lume nu face ce fac ei efectiv își bat joc de oamenii care au crezut în ei.O să îmi dezactivez cardul Revolut dacă ei sunt escroci și banii nu sunt în siguranță la ei,gândiți-vă câte milioane de oameni nevinovați au căzut în țeapa lor,indiferent de sume dar de ce să își bată ei joc de bănuții mei,ai tăi,ai voștri, ai tuturor, și poate mulți și au băgat toți banii aici, ce situație jenantă e să știi că ai banii acolo în siguranță când colo ei te restricționează și îți cer tot felul de documente aiurea în tramvai și chiar și așa îți dau banii când vor ei nu când ai tu nevoie ,niște țepari gunoaie care știu să profite de oamenii care mai cred în continuare în oameni și instituții cinstite…

  17. Teapa Revolut nu e noua, a fost inventata de PayPal cu decenii in urma. PayPal bloca contul cu bani pe el fara nici o explicatie si fara posibilitatea de a te adresa cuiva. Suport tehnic nu exista decat niste raspunsuri-sablon de la niste indieni analfabeti cu nickname-uri americanesti. Tot asa, complet nereglementat (sau mai bine zis reglementat de ei in folosul lor), PayPal iti bloca (si iti blocheaza si in prezent) zeci de mii de euro si nu ai nici o cale de a-i recupera. Nu mai sunt banii tai, sunt banii lor, it’s magic! Talharie in cel mai pur sens al cuvantului.

    Revolut s-a prins de schema de rapt a lui PayPal si a vrut si el parte la talharie. Au aplicat acelasi sistem, pana in amanunt. Lipsa ghid de bune practici, lipsa suport tehnic, lipsa explicatii, esti ignorat, nu existi.
    Nici macar originali in talharie nu au fost.

  18. Mayana Alexandru

    Soluție pentru vraja și vindecarea dragostei

    Bună ziua spectatorilor, vă simțiți dezamăgiți sau cu inima zdrobită, aveți nevoie de o vrajă de dragoste pentru a vă recupera fostul iubit sau pentru a vă reuni casa/căsnicia distrusă, aveți nevoie de o soluție pentru boala sau un leac pentru orice fel de boală. Nu trebuie să vă mai faceți griji, pentru că soluția este aici pentru a vă contacta astăzi pe marele Lord Sea și a vă rezolva toată problema pentru ca voi să trăiți din nou o viață fericită. Îl poți contacta prin e-mail: solutiontempleA1@gmail.com sau
    whatsapp: +2347039253998
    💯💯

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top