Renunt la vlog

Ma declar invins: nu pot face vlog oricat mi-as dori. Adica na, sunt constient ca nu am talent, followersi, nu visez la reach, engagement, impression, ctr, ppc sau alte valori d’astea de marketing. Le faceam mai mult pentru mine in ideea ca, daca nu mor prea curand, sa am la ce sa ma uit la batranete. Un fel de jurnal cu momente, intelegeti voi.

Dar nu-mi iese. Nu am timp, nu am chef, nu am talent dar mai ales nu-mi gasesc cuvintele atunci cand vreau sa vorbesc. E o problema cu starea de moment. Trebuie sa fiu expresiv, sa transmit prin ochi, gesturi si voce ceea ce spun. Nu-mi iese. De fapt iese doar o balarie si o pierdere de timp pentru toata lumea.

E greu sa faci vlog. Daca alegi sa traiesti din chestia asta – mai bine te tragi de coaie, s-ar putea sa fie mult mai placut. Chiar daca vine banutu grup – e o chestiune de timp pana devii boring si alt ciupanez iti ia locul. Cat credeti ca o sa reziste si Dorian P? sau nebuna aia de Budeanu D. Eu de exemplu sunt abonat la ambele canale. La Dorian m-am uitat cu totul la vreo 3 episoade dupa care am simtit o nevoie acuta sa ma strang de coaie, mi se parea mult mai tentant. La Budeanu la fel, dupa 3 tentative am rugat-o pe nevasta-mea sa-mi dea un spitz in coaie pentru ca parea muuult mai placut decat s-o vad dar mai ales s-o ascult pe aia. Nu zic, as da in ea ca surdu’n clopot. In Danuta. Si cu Dorian chiar as vrea sa beau o bere, sunt sigur ca tipul e foarte misto si te distrezi cu el maxim. Dar nu ma chinuiti sa ma uit si la vlogurile voastre. Daca va iubiti fanii – nu-i mai chinuiti zi de zi cu materiale slabe. Faceti unul la saptamana – scurt dar foarte bun.

Revin la mine: am renuntat si la ideea interviurilor, mi-am dat seama ca oamenii aia nu merita sa fie „folositi” pe un canal video fara trafic. Le-as strica imaginea. Poate, la un moment dat, daca voi deveni vedeta, s-ar putea sa ma razgandesc.

Primul video, ala cu bmw-ul e momentan pe baza de parola. Daca ati apucat sa-l vedeti, probabil va intrebati: coaieee, de ce bmw cu motor 2.0 motorina? nu erai tu un fel de „Greta Thunberg” a romaniei?

Eram. De cand ma stiu am luptat, atat cat am putut si m-am priceput, sa fiu atent cu mediul si poluarea. Dar, asa cum am mai zis pe blog, la un moment dat am avut o revelatie: lumea se duce dracu oricum, cu sau fara grija mea. Sa zicem ca nu luam eu bmw-ul, imi luam o masina electrica. Presupunem ca as fi avut bani. Stiti ce? bmw-ul ar fi fost cumparat de alt meltean si oricum ar fi poluat. Prea putin conteaza cine il conduce. Asa ca am decis sa ma bucur si eu, atat cat se mai poate, de o masina misto. Nu mai revin asupra subiectului, cititi aici articolul.

In concluzie: mai fac vlog?

Raspuns: momentan nu. Dar ma intorc pe blog. Aici a inceput totul, aici ma regasesc, aici ma simt bine. Si aici va am pe voi..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top