Pisicile artistocrate cica e rasiste 🤡

Mai e cineva sanatos pe lumea asta sau pandemia i-a tampit pe toti?

Bai fratele meu, am vazut desenul ala cred ca de 50 de ori. As putea sa-l vad de inca 50 de ori si tot n-as vedea nimic rasist in el, doar caterinca.

Copiii se joaca intre ei unii cu altii indiferent de rasa sau culoare. Asta pana cand un parinte intervine si spune” nu te mai juca cu ala ca e tigan”. Oamenii se inteleg bine pana cand vine vorba de convingeri religioase, apoi devin dusmani.

La tara avem un vecin de varsta lui fii-mea care e  jumatate tigan. Pana acum 2 ani se jucau toti fara nicio problema. Anul trecut, dupa ce a mai crescut, a inceput sa urle pe tiktok ca romanii sunt dusmanii lui. Asta dupa ce romanii i-au dat sa manance ani de zile, l-au imbracat si l-au ajutat atunci cand cei din rasa lui nu o faceau. Adica noi. Eu i-am cumparat haine, adidasi, mancare, dulciuri, calculator sa se joace, telefon mobil si cate si mai cate. Dar sunt dusmanul lui.

Voi intelegeti ca lucrurile astea sunt create artificial sa ne dezbine? Cand o ardeam eu prin UK sa-mi caut job pe acolo, tot vedeam negri care faceau zilnic acelasi lucru: stateau de dimineata pana seara in acelasi loc, practic nimic. Si am intrebat pe cineva: dar oamenii astia de ce nu muncesc? De ce nu-i angajeaza nimeni?

Si mi-a raspuns: pentru ca nu au nicio pregatire si daca ii pui sa dea cu matura sau sa spele vase, te vor da in judecata pentru discriminare rasiala. Au avocati buni, sunt uniti si te vor distruge.

D’aia au avut romanii intrare atat de usor, doar nu credeati ca avem noi ceva special.

Cred ca am mai spus-o dar o repet: in ziua de azi, sa fii negru, musulman si gay inseamna sa ai mai multe drepturi ca un presedinte de stat. Nu trebuie sa muncesti, nu trebuie sa inveti, nu trebuie decat sa te arzi in popou si sa te rogi la cine trebuie. Restul vine de la sine..

Comentarii ( 1 )

  1. Intre timp…rata mortalității de la covrig rămîne constantă de 2%. Dacă nu mă crezi, uită-te pe roitărs…sau cum s-o scrie. Interesant că azi e fix rotunjit la 100 de milioane, să fie mai simplu de calculat.

    https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-global-cases/global-covid-19-cases-surpass-100-million-as-nations-tackle-vaccine-shortages-idUSKBN29W0B5

    In ultimul timp, mă simt ca Sarah Connor (T2), ca și cum aș prevedea viitorul și nimeni nu înțelege ce zic…

    https://apnews.com/article/boston-dynamics-robot-dancing-d684559324a385209c0da353a76363bc

    https://www.motor1.com/news/481998/hyundai-dealership-robot/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top