Amintiri din viitor

Este anul 2025. Noua variantă de corona virus Popcorn-Megatron, care în cea mai gravă formă a lui îți dă niște mucișori la nas, a închis definitiv toata populația lumii în case pe termen nelimitat.

Vaccinul se face acum săptămânal. În fiecare luni dimineață, un sinistru îmbrăcat în halat alb, însoțit de 2 matahale cu glonț pe țeavă, care au voie să tragă la cel mai mic gest de nesupunere, va veni la tine acasă, îți va injecta serul și îți va lăsa porția de 3 conserve, care trebuie să îți ajungă până săptămâna viitoare, e treaba ta cum te descurci.

La alegerile din 2024, un anume K.I. a fost ales președinte pe viață. Constituția s-a schimbat, toți cei care refuzau serul au fost închiși în lagare pentru terorism. Toate televiziunile dau în buclă aceleași imagini cu „vinovații” care sfidau regulile. O reporteriță cu ochi de broască face un reportaj lângă buldoexcavatorul de la Slobozia care săpa un șanț în 2021 în care să-i îngroape pe nenorociții ăia care nu credeau în Megatron.

Din cauza lor s-a ajuns aici.. spun invitații din studio. Așa e doamnelor și domnilor, spune și prezentatorul.

Breaking News: un elicopter filmează live un dement care a ieșit din casă. Zeci de mașini de poliție sunt pe urmele lui. În studioul TV, invitații sunt șocați de tupeul nenorocitului.

Sper să-l lichideze rapid – exclamă terifiată o oarecare invitată din studio.

Doamne ajută! spun într-un cor ceilalți invitați, vizibil panicați.

5 minute mai târziu, omul e lichidat. Toată lumea răsuflă ușurată. A fost cât pe ce doamnelor și domnilor, exclamă din nou moderatorul TV. Luăm publicitate și revenim.

Un oarecare medic, R.A., are emisiune la tv în fiecare seară, unde vorbește despre importanța vaccinului și despre cât de periculos este să ieși din casă.

Pe facebook s-a așternut în sfârșit liniștea! Toate conturile celor care îndrăzneau să spună ceva împotriva sistemului au fost închise definitiv. Emoji-ul „angry” a fost eliminat pentru că nu mai e nevoie de el.

Un anume V.R. pune o poză din 2022 cu niște părinți care nu vroiau să-și vaccineze copiii și adaugă sub poză textul: din cauza acestor inconștienți am ajuns unde am ajuns! Sărmanii copii, bine ca i-au separat de acei părinți denaturați.

poc! 100k de like-uri primite.

– Ăia nu pot fi numiți părinți, băga-i-aș în p*zda mă-sii de oligofreni împuțiți! spune Geta într-un comentariu.

poc 200 de like-uri și inimioare.

– Ce tupeu aveau ăștia înainte domne! Bine că i-au închis, ne puteau infecta chiar pe noi doamnă Geta! spune un alt comentator

poc 100 de like-uri.

Industria porno s-a adaptat vremurilor. Bărbații nu se mai excită la buci și țâțe, ci la felul cum intra acul în femeie. Cu cât e mai mare și mai gros, cu atât orgasmul mai puternic. Fetele sexy care pe vremuri își vindeau lenjeria intimă folosită își vând acum măștile faciale folosite.

Se face vineri seara. Lumea se pregătește pentru blackout-ul săptămânal de weekend, doar asa putem salva planeta. Pe emag se vând doar cărți de joc, rummy și nu te supăra frate. Curentul se taie vineri la ora 18 și revine luni dimineața la ora 6.

Eroul nostru V.R. e mulțumit. A adunat peste 500k like-uri săptămâna asta, suficient cât să primească o conservă în plus. Geta a primit 3 cereri în căsătorie. Un oarecare M.V. a primit masca facială purtată 3 ore de Maricica. Își va pune masca ei pe nas fără să știe nimeni și se va masturba tot weekendul la lumina lumânărilor.

Circulă din ce în ce mai des zvonul cum că bogații lumii trăiesc pe yachturi private și pe insule exotice, într-o lume liberă, fără nicio restricție. Ca să liniștească apele, președintele K.I. apare la tv, dintr-o locație secretă, spunând că nu există așa ceva. Pe fundal se văd palmieri, o plajă superbă cu nisip fin și o mare albastră aproape ireală. Tot facebook-ul va dezbate și va analiza background-ul cu palmieri, ajungând cu toții la aceeași concluzie: e photoshop. Nimeni nu are curaj să spună altceva pentru că îi așteaptă lagarul de concentrare.

V.R. e puțin trist. Îi este dor de vremurile când mai apărea câte un nebun care nu era de acord cu el. Un simplu click și omul ăla ajungea în lagar. Avea putere, avea influență, avea un rost, acum e totul prea simplu. Dar e pentru binele nostru..

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top