Ai imaginație? Articolul ăsta e pentru tine

Imaginați-vă că stați la gramadă cu 10 nesuferiți într-o garsonieră și unul dintre ei dă o mare bășină în mijlocul camerei. Vi se pare familiar? Așa e războiul acum. Cei 10 (cu tine 11 dar tu nu contezi) sunt primele 10 super puteri ale lumii iar camera în care stați cu toții îngrămădiți e pământul.

Bășina aia te-a îngrozit dar nu ai unde să te duci, trebuie s-o miroși. Ești chiar lângă el, ai fi vrut să fii acum în cel mai îndepărtat colț al camerei unde mirosul ajunge mai greu. Gen Australia. Sau să te duci într-o altă cameră! Dar nu există o altă cameră. Gen altă planetă.

Dar e vina ta coae! L-ai văzut cum bagă în el ca spartul bere, iaurt si sos de curry, știai că va ajunge aici dar nu te-a interesat. Puteai să îl oprești dar te-ai făcut că nu vezi. Sau mai rău, ți-a dat și ție să guști din sosul de curry, ca să fiți prieteni.

Ai vrea să vorbești cu ceilalți din cameră, să-l luați pe ăsta la bătaie. Dar e ditai matahala și posibil să vă bată el pe toți. Partea și mai nasoală e că mai sunt câțiva care au bagat în ei ca sparții, e o chestiune de timp până le explodează și la ăia mațele.

Te resemnezi cu gândul că deși pute de îți lăcrimează ochii, ideea e să reziști până trece mirosul. O să ai grijă să-l ții pe dietă de acum încolo.

Dar ce te faci dacă se cacă în mijlocul camerei?

Dar ce te faci dacă se cacă toți în mijlocul camerei în semn de răzbunare?

Bine ați venit pe haznaua pământ. Slabe speranțe să apucăm 2023.

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top