Răspunsul la toate întrebările tale se află în acest articol

Este evident că trăim acele vremuri în care „așa ceva n’are cum să se intâmple!” – ei uite că are!

Sau „mai rău decât atât n’are cum să fie” – ei uite că are!

Ați înțeles la ce mă refer. Toate nenorocirile care se întâmplă de câțiva ani încoace, tot ce se întâmplă acum dar mai ales tot ce se va întâmpla rău de acum încolo (și este evident că va fi din ce în ce mai rău) – totul are un singur motiv.

Suntem prea mulți.

Hai ba Twigg, dă-te’n plm că ești prost!

My friend – deschide ochii. Gândește ca un om puternic și influent. Think big. Ieși din corpul tău și imaginează-ți că ești.. un miliardar.

De zeci de ani urlă media că suntem prea mulți. Că ți-o spune cu perdea, că ți-o spune mai delicat sau pe față – răspunsul e același la orice problemă. Trebuie doar să știi să asculți, să gândești singur și să nu te lași prostit de ceea ce vor alții să crezi.

Imaginează-ți ca locuiești pe o stradă cu doar 10 case, câte 5 pe fiecare parte. Toți aveți curți de mii de mp, aveți mașini, vă salutați ocazional când vă întâlniți, faceți grătare etc. Nu fură nimeni de la nimeni, nu deranjează nimeni pe nimeni. În concedii pe relaxezi pe plaje curate și aproape pustii unde nu te deranjează nimeni. Drumul e lejer oriunde te duci, ocazional câte o mașină. Nu există trafic, ambuteiaje, cozi la nimic.

Acum imaginează-ți că la scara blocului unde locuiești sunt doar 10 locuri de parcare și 30 de mașini ale locatarilor. În fiecare zi e o luptă care să prindă un loc liber. La 2 noaptea, vecinu de deasupra își bate nevasta sau are bairam cu manele. Tu dimineață te trezești la 6 și o să fi zombie la muncă.

În trafic stai ore întregi, indiferent unde vrei să mergi. La magazin e plin de oameni nesuferiți, unii te lovesc cu căruțu, alții tușesc peste legumele din galantar de unde tocmai vroiai să cumperi. Un ciorditor încearcă să te facă la buzunare. In concedii stai prosop lângă prosop, ești înconjurat de nesimțiți care te-au exasperat cu gălagia.

Poate că nu este cea mai bună comparație dar te-ai prins la ce mă refer. Orice vor ăștia de la TV să îți explice, să nu-i crezi. Gândește singur, pune-ți întrebări, caută logica în tot ce se întâmplă acum în lume. Vei vedea că toate duc la același răspuns în cele din urmă.

Cu plăcere!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top