meanwhile

Am recidivat, plm. La carne ma refer. Bine,  nu ca n-as fi rezistat fara, doar ca incepusem sa am oarece ameteli si am zis ca dracu, mai cad pe strada sau ma ia ameteala la volan si o dau in alte alea. Asa ca am reinceput sa mananc o felie de salam, o bucatica de pui. E evident ca daca vrei sa renunti la carne, trebuie s-o iei usor, nu brusc. Si sa stii sa mananci, ce sa mananci, cum si cat sa mananci. Nu bagi in tine salate si humus cu paine. Ma rog, nu va luati dupa mine.

De virus nu zic nimic, am zis in articolul asta tot ce era de zis. Doar o mentiune as adauga: nu scapa nimeni de infectarea cu virusul. Nu vom muri dar il vom avea in noi astfel incat, dupa 60 – 70 de ani, daca nu esti unul cei alesi sa traiesti mai mult, probabil ca vei da coltul la prima raceala. Bineinteles ca este fabricat si ca exista un vaccin care il anihileaza, doar ca.. nu stim cine il primeste.

Trebuie sa recunosc ca planul este genial. Nu tu razboaie, nu tu impuscaturi, bombe, tancuri sau rachete. Si este necesar sa continue. Sunt peste 5 miliarde de saraci pe lume acum, in acest moment, oameni care nu sunt deloc utili pentru bogatasi. Practic aici e toata treaba, sa nu cumva sa credeti ca suntem in viata pentru ca drepturile omului, cacat. Suntem inca in viata pentru ca bogatanii au nevoie de noi. Pestele din acvariu traieste doar daca eu sau fii-mea ii dam de mancare si ii schimbam apa, dar el nu stie asta. Pentru el e normalitate, atat cat ii permite creierul. Dar daca as avea 100 de pesti care la randul lor fac alte sute de pesti si toti vor mancare si apa curata, mai dati-va in plm, la wc cu voi. Acolo suntem si noi. Distrugem si consumam prea mult si asta incepe sa-i afecteze si pe ei.

Pana atunci o ardem pe caterinca. Ne apara Isus oricum, doar ne aflam in Gradina Maicii Domnului. Aici avem voie orice pentru ca, ati ghicit, noi suntem speciali. Btw, voi stiati ca litera J a aparut in 1524? Hopa! Inseamna ca, ati ghicit din nou, pe Isus nu-l chema Jesus sau Jehova. Deci pe langa faptul ca nu era alb, asa cum apare pe icoane si tablouri, avea si alt nume?

Aoleoooo, pai si ce ne facem? La cine ne mai rugam? Dati-ne un nume!

Bai, se uita fratili vostru la netflix la reality show-ul „Love is blind”. Ar trebui sa-l vedeti, veti intelege mai bine in ce societate superficiala traim. Cat de arogante si emancipate sunt femeile. Sunt in show cateva zdrente care, dupa ce ca sunt urate si nefutute, fac niste figuri de te ia capu. Se poarta tipii aia impecabil si alea spala cu ei pe jos. Va zic, e greu de suportat.

Problema lor e ca sunt cu prea mult bun simt. Unele nici nu se fut, cica nu simt „acea atractie fizica”, iar ei cica: stai linistita, stam doar imbratisati. Si cand nu mai pot, ma duc la baie, singur. Prosti sunt americanii astia! Acum m-am prins de ce isi cauta neveste boccii prin Asia si Columbia, nu sunt barbati cu cwaie. Doamneeee, daca poti face o magie, pune-ma in locul unuia pentru o zi. In secunda 2 cand m-am teleportat, sunt deja in pwla goala si in maxim 5 minute, aia mi-o suge cu tot cu maduva..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top